HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 iulie 2021

HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 iulie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Sambata nu se anunta nimic deosebit si vei avea timp sa te odihnesti, insa duminica pregateste-te pentru o zi plina de activitati care mai de care mai solicitante.

Taur

Petreci weekend-ul impreuna cu o ruda mai tanara. Iti prinde bine mai multa miscare, asa ca nu te sfii sa te implici in toate activitatile la care vei fi solicitat. Ai timp sa te odihnesti duminica.

Gemeni

Partenerul vrea sa te duca intr-un loc special, dar un telefon primit de dimineata va intarzia plecarea. Asta te incurca putin, dar, in final, totul se va termina cu voie buna si distractie. Duminica dormi pana la pranz.

Rac

Ai deja planuri pentru aceste zile inca de acum o saptamana, prin urmare stii exact ce vei face, mai ales sambata. Duminica ai timp sa petreci cateva ore si in compania celor din familie.

Leu

Te asteapta un weekend romantic. Il vei surprinde pe cel drag cu gesturile tale neasteptate si cu noua ta atitudine. Duminica ti-o petreci la cumparaturi si vei cheltui destul de mult.

Fecioara

O sa petreci doua zile departe de casa. Vei fi musafir, de data asta, pentru ca un prieten foarte bun te invita sa il vizitezi. Chiar iti doreai o astfel de iesire, asa ca mergi cu drag.

Balanta

Te implici si incerci sa ajuti un prieten intr-o problema sentimentala. Chiar daca nu esti cel mai bun la a da sfaturi, poti, macar, sa ii oferi umarul pentru consolare. 

Scorpion

Ti-a cam slabit sistemul imunitar si simti ca te prinde o raceala. Nu te impacienta, bea un ceai si fa o baie fierbinte si vei reusi sa ajungi si la intalnirea programata pentru sambata seara.

Sagetator

Nimic notabil in prima parte a weekend-ului, mai ales daca alegi sa stai acasa in fata televizorului. In schimb, duminica se schimba situatia. Dupa o zi petrecuta in casa, de data asta vei sta in natura pana seara tarziu.

Capricorn

Sambata faci cam prea mult efort si o sa ajungi sa-ti petreci duminica mai mult in pat. Poate ca n-ar strica, in acest weekend, sa te ocupi mai mult de tine. Ai nevoie si de odihna!

Varsator 

Primesti o propunere care pare interesanta si o accepti imediat. E ceva legat de petrecerea weekend-ului, dar nu ai luat in calcul un lucru esential: partenerul va fi de acord? Amana raspunsul pana te lamuresti.

Pesti

Afli ceva, sambata, care te incanta. Daca e adevarat ce ai auzit, inseamna ca a dat norocul peste tine! Totusi, mai asteapta putin pana sa anunti pe toata lumea. Verifica mai bine informatia.

loading...
Comenteaza