HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 24 - 25 martie 2018.

HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Berbec

Sambata pui multe intrebari pentru ca vrei sa afli totul despre cineva din anturaj. Ti-a propus o colaborare si vrei sa iei o decizie corecta. Duminica ai putina treaba pe acasa, asa ca nu pleci nicaieri.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Taur

Ti-ai facut program pentru weekend, insa iti este dat peste cap de o vizita neanuntata. Nu ai ce sa faci pentru ca este cineva venit din partea partenerului de viata... O sa fii o gazda buna.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Gemeni

Sambata aceasta te ocupi de ceva ce tine de cariera profesionala. Nu ai niciun chef, dar stii ca te va ajuta mult pe viitor. Duminica ai timp si de tine. Poate iesi la cumparaturi.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Rac

Nimic din ceea ce ai planuit sa faci weekend-ul acesta nu-i este pe plac si partenerului de viata. Simplu: anuleaza tot si stati de vorba. Precis veti ajunge la o intelegere pana luni...


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Leu

Esti nevoit sa muncesti sambata chiar mai mult decat intr-o zi normala de lucru. Priveste partea plina a paharului: duminica o ai toata la dispozitie, iar luni poti merge mai tarziu la munca.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Fecioara

Tot ceea ce iti doresti weekend-ul asta este sa te odihnesti. Planurile iti sunt date peste cap de niste prieteni care nu concep sa iasa fara tine in oras. Gasesti tu un scaun comod pe undeva...


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Balanta

Ti se pare ca weekend-ul asta toata lumea este ocupata. Oricat incerci nu gasesti pe nimeni dispus sa te ajute cu intr-o problema. Poate ca nici tu nu ar trebui sa mai fii atat de saritor cand cineva iti cere ajutorul.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Scorpion

Zilele astea nu este indicat sa pleci departe de casa, deoarece vremea ti-ar putea face probleme. Mai bine fii mai atent la ce se intampla cu partenerul de viata. Pare ca are ceva pe suflet, dar nu scoate o vorba in acest sens.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Sagetator

Zilele acestea vei avea parte de cateva momente foarte placute pe plan personal. Cea mai mare surpriza vine din partea unei rude mai in varsta. Ajungi sa iti reprosezi niste lucruri pe care ai fi putut sa le faci la randul tau si nu le-ai facut...


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Capricorn

Sambata vei fi inconjurat de oameni foarte apropiati. Asta datorita unui eveniment foarte important pentru voi. Spre seara vei avea parte de o surpriza placuta pentru tine, dar nu si pentru unele persoane din anturaj.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Varsator

Liniste, relaxare, odihna. De asta ai parte in urmatoarele zile si stii bine ca meriti totul din plin. Ai grija doar la ce si cat mananci. Uneori ai tendinta sa exagerezi si poti ajunge sa ai mici probleme de sanatate.


HOROSCOP de WEEKEND 24 - 25 martie 2018 - Pesti

Ceea ce se intampla in acest weekend iti ofera ocazia sa-ti dezvalui talentele de chef. Te pui pe gatit si reusesti sa-i impresionezi pe cei din jur. Cine stie, poate ti-ai gresit cariera. Te decizi sa iei mai in serios aceasta pasiune.

Comenteaza