HOROSCOP de WEEKEND 26 - 27 februarie 2022

HOROSCOP de WEEKEND 26 - 27 februarie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Se discută despre amor în termeni foarte serioşi, de parcă s-ar cântări, şi de o parte, şi de alta, valorile cu care intră fiecare în relaţie. Vor fi mult mai apreciate acele valori care ţin de etică, de morală, de latura spirituală a relaţiei.

Taur

Așteptai de mult timp acest weekend pentru că, în sfârșit, îți permiți să stai fără să faci nimic după atâtea săptămâni aglomerate. Ai și uitat cât de bine este să nu-ți mai sune telefonul din zece în zece minute...

Gemeni

Eşti un mare amator de noutate şi aventură, astfel încât banalul acestor zile este dezarmant pentru tine. Ţi-ai pus atâtea speranţe în evenimentele acestui final de săptămână, dar nu ai parte de spectaculozitatea la care te aşteptai.

Rac

Ai tu un fler numai al tău care te avertizează la timp cu privire la riscurile care pot apărea. De obicei, dacă reuşeşti să receptezi semnalele de alarmă, vei scăpa fără urmări nedorite. La fel se întâmplă şi în aceste zile.

Leu

Te afli într-un mediu plăcut, înconjurat de rude şi familie, dar nu eşti în apele tale. Ai nişte probleme pe suflet pe care le faci să pară mai mari decât sunt, dar pentru asta există cei dragi, pentru a le împărtăşi grijile tale.

Fecioară

Unii încearcă să te determine să visezi lucruri imposibile şi îţi prezintă perspectivele în culori frumoase, dar, din păcate, ireale. Instinctul îţi spune că sunt simple utopii, că sunt vise imposibile, care nu vor prinde niciodată contur.

Balanță

Vrei să faci niște schimbări. Nu ești mulțumit de modul în care au evoluat lucrurile în ultimele săptămâni și vrei să încerci alte abordări. Lasă asta pentru săptămâna viitoare, acum e weekend, relaxează-te!

Scorpion

Este nevoie de tine undeva în altă localitate, de parcă tu ai fi arbitrul imparţial care poate redresa un conflict sau cel care oferă soluţia salvatoare pentru rezolvarea unei probleme. Eşti pregătit să pleci la drum.

Săgetător

Simţi că nu mai ieşi dintr-o situaţie complicată care te ţine pe loc de ceva vreme. Aproape că te-ai obişnuit cu ea, ţi se pare normală, dar discuţia pe care o ai cu o persoană din afara problemei tale îţi deschide ochii.

Capricorn

Exact ceea ce îţi inspiră cea mai puţină încredere poate fi, de fapt, cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla. Profită de ocazia care apare, nu o mai privi cu atâta suspiciune şi teamă, pentru că poate avea rezultate excelente.

Vărsător

Te complaci într-o atmosferă tihnită şi paşnică, în care tot ce îţi doreşti este puţină lene relaxantă. Nu ai chef de nimic care să te solicite fizic sau mental, ca atare, weekendul este ideal pentru somn, multă odihnă, activităţi pasive.

Pești

Nu ar trebui să intri în primul magazin şi să dai iama prin banii pe care i-ai adunat cu efort în ultima perioadă, ci trebuie să fii mai prudent şi să păstrezi aceşti bani deoparte, pentru alte scopuri. Ar trebui să rezişti ispitei.

Comenteaza