HOROSCOP de WEEKEND 26-27 ianuarie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 26-27 ianuarie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 26-27 ianuarie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 26-27 ianuarie 2019.

Berbec

Daca sambata o dedici celorlalti, duminica vei avea timp sa te ocupi si de propria persoana. Nu uita, insa, de o promisiune facuta partenerului. Va trebui sa o respecti, altfel te poti astepta la reprosuri total justificate.

Taur

Weekend-ul asta vei petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. In aceasta categorie intra, bineanteles, si cei mai buni prieteni. Chiar daca nu ai inca un program clar, asta nu inseamna ca nu va fi unul plin.

Gemeni

Sambata te simti cam ciudat, ca atunci cand ai uitat ceva...O sa iti treaca brusc dupa-amiaza cand o sa-ti amintesti despre ce era vorba. Chiar daca initial nu parea, o sa ai parte de distractie in acest weekend.

Rac

Ai parte de un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti. Nimic nu te retine sa faci ce-ti place tie cel mai mult, dar nu exagera. Stii bine ca ce e prea mult nu-i sanatos! Noroc cu cineva apropiat, care te trage de maneca cand i se pare ca "sari calul"...

Leu

Sambata ai chef sa lenevesti ceva mai mult, insa partenerul nu te lasa sa stai linistit. Ti-a spus inca de ieri ca vrea sa iesiti undeva, sa petreceti cu prietenii... Ar trebui sa faci putin efort si sa-i faci pe plac.

Fecioara

Te trezesti cu gandul sa termini repede toata treaba pe care o ai de facut si apoi sa te relaxezi. Uita aceste ganduri, pentru ca partenerul are alte idei: o ruda va asteapta de ceva vreme sa o vizitati.

Balanta

E weekend, asa ca ai pleca de dimineata si te-ai intoarce dupa miezul noptii. Te tempereaza un membru al familiei, pentru ca ai cam neglijat niste treburi pe care ar fi cazul sa le termini. Iti dai seama ca are dreptate.

Scorpion

Weekend-ul trecut l-ai petrecut mai mult in familie, acum vrei sa iesi cu prietenii. Esti atent la felul in care arati pentru ca stii ca te vei intalnii cu o persoana a carei parere conteaza mult pentru tine.

Sagetator

Sambata s-ar putea sa ajungi intr-un loc aglomerat. Ai grija la ce se intampla in jur si asigura-te ca ai destul aer pentru a nu ti se face rau. Nu uita de rugamintea cuiva din familie. Asteapta sa ii aduci ceva.

Capricorn

Ai grija pana unde mergi cu disputa care apare in weekend intre tine si o persoana apropiata. Gandeste-te ca poti sa-ti pierzi un prieten din cauza unor orgolii, iar vinovat nu eşti tu, ci cel care declanşează conflictul.

Varsator

Esti mandru de tine. Ai reusit cu ceva ce parea imposibil, la job. Duminica o sa sarbatoresti aceasta izbanda alaturi de cei dragi tie. Nu-i uita nici pe cei fara de care nu era posibila aceasta victorie.

Pesti

Ai parte de un weekend plin de evenimente. Cu un program atat de incarcat, la un moment dat va trebui sa renunti la ceva. Asteapta-te la reprosuri, pentru ca orice faci, la final, cineva tot va fi nemultumit.

Comenteaza