HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 28 - 29 aprilie 2018.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Berbec

Lasa deoparte toate grijile si fa numai ceea ce iti face placere in aceste zile. In ultima vreme ai avut de rezolvat mai multe probleme si asta ti-a rapit tot timpul. Acum poti sa-ti iei revansa...

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Taur

Nimic nu-ti va sta in cale, in acest weekend, sa faci ceea ce-ti doresti. Duminica s-ar putea sa ai o discutie serioasa cu cineva din familie legat de niste bani ori ceva bunuri. Important e ca ajungeti rapid la un consens.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Gemeni

Ai multe planuri pentru zilele astea, dar esti constient ca nu poti sa le faci pe toate. Sfatuieste-te cu partenerul si faceti o selectie atenta. In cele din urma, e weekend si vreti doar sa va distrati...

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Rac

Nu ai mai avut de mult timp un weekend atat de linistit. Odihna si relaxare, cam asa par sa fie aceste zile pentru tine si persoana iubita. Asa si va fi pana va anunta niste rude ca sosesc in vizita...

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Leu

Incearca sa eviti sa te implici in actiuni riscante, in acest weekend. Ai prea multe de facut in perioada urmatoare si nu merita sa ratezi nimic din cauza unui anumit gen de distractii ce s-ar putea termina neplacut.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Fecioara

Daca sambata o dedici celorlalti, duminica vei avea timp sa te ocupi si de propria persoana. Nu uita, insa, de o promisiune facuta partenerului. Va trebui sa o respecti, altfel te poti astepta la reprosuri total justificate.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Balanta

Weekend-ul asta vei petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. In aceasta categorie intra, bineanteles, si cei mai buni prieteni. Chiar daca nu ai inca un program clar, asta nu inseamna ca nu va fi unul plin.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Scorpion

Sambata te simti cam ciudat, ca atunci cand ai uitat ceva...O sa iti treaca brusc dupa-amiaza cand o sa-ti amintesti despre ce era vorba. Chiar daca initial nu parea, o sa ai parte de distractie in acest weekend.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Sagetator

Ai parte de un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti. Nimic nu te retine sa faci ce-ti place tie cel mai mult, dar nu exagera. Stii bine ca ce e prea mult nu-i sanatos! Noroc cu cineva apropiat, care te trage de maneca cand i se pare ca "sari calul"...

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Capricorn

Sambata ai chef sa lenevesti ceva mai mult, insa partenerul nu te lasa sa stai linistit. Ti-a spus inca de ieri ca vrea sa iesiti undeva, sa petreceti cu prietenii... Ar trebui sa faci putin efort si sa-i faci pe plac.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Varsator

Te trezesti cu gandul sa termini repede toata treaba pe care o ai de facut si apoi sa te relaxezi. Uita aceste ganduri, pentru ca partenerul are alte idei: o ruda va asteapta de ceva vreme sa o vizitati.

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 aprilie 2018 - Pesti

Prima zi de weekend iti aduce o surpriza. In sfarsit, acum poti sa faci ceva ce iti doreai foarte mult. Duminica te intalnesti cu persoane importante, care au avut de spus un cuvant important in viata ta.

Comenteaza