HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 ianuarie 2023

HOROSCOP de WEEKEND 28 - 29 ianuarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Parca nici nu simti ca e weekend. Trebuie sa termini un proiect pana la inceputul saptamanii si asta te va tine ocupat. Chiar daca vei lucra de acasa, tot nu te vei putea odihni asa cum ar trebui. 

Taur

Vei avea parte de un weekend de neuitat, pentru ca, fie vei pleca intr-o excursie la care visezi de ani de zile, fie vei primi o veste despre ceva de care depinde viitorul tau. Duminica ai grija sa-ti rezervi cateva ore pentru odihna.

Gemeni

Vei avea parte de un weekend reusit, chiar daca sambata vei petrece pana spre dimineata si duminica vei fi nevoit sa stai mai mult prin casa cu draperiile trase ca sa poti dormi. Nu-ti faci probleme, stii ca luni vei fi ca nou.

Rac

Dragostea pluteste in aerweekend-ul asta. Vei dispune de o doza mare de romantism care te va face sa iti declari sentimentele pentru persoana iubita intr-un mod special.

Leu

Esti nevoit sa gasesti o solutie rapida dupa ce vor interveni niste schimbari de ultim moment in legatura cu un eveniment programat pentru acest sfarsit de saptamana. Daca nu reusesti, s-ar putea ca cineva sa aiba de dat socoteala unor superiori...

Fecioara

Sambata, cafeaua de dimineata se va prelungi pana tarziu cand, un telefon venit din partea unei rude, te va trezi din starea de moleseala. Duminica ti-o vei petrece mai mult plecat de acasa, insotindu-l pe partener care are de facut niste cumparaturi si vrea sa-i fi alaturi. 

Balanta

Ai program incarcat sambata! Va intalniti, tu si prietenii tai, si sa faceti ceea ce va pasioneaza. Duminica ar fi bine sa te mai ocupi si de treburi casnice, caci ai ramas mult in urma la acest capitol si partenerul e pe cale sa se revolte.

Scorpion

Cunosti oameni noi oriunde te vei duce si, datorita felului tau de a fi, vei reusi sa iti faci prieteni rapid. Ai grija, totusi, cui iti deschizi sufletul, nu toti merita asta. Duminica primesti un telefon care te pune pe jar. Nu te agita, incerca sa rezolvi problema cu calm. 

Sagetator

Te-ai decis ca a venit vremea sa rezolvi situatia cu persoana iubita. Vrei sa-i spui tot ceea ce ai sa-i reprosezi. Dupa o mica disputa sambata, duminica veti fi, din nou indragostiti, ca doi porumbei.

Capricorn

O persoana pe care o apreciezi iti vorbeste despre o actiune de voluntariat care are loc in acest weekend. Te oferi sa participi, desi aveai deja un alt program cu partenerul de viata. Vezi ce poti sa faci, sa nu iasa cu suparare...

Varsator

Sambata faci ceea ce-ti place, fara restrictii. Duminica trebuie sa iei parte la un eveniment pe care l-ai fi evitat daca ai fi putut. Totusi, la final, te vei bucura ca ai dat curs invitatiei.

Pesti

Incepi weekend-ul putin incordat in urma unor discutii mai neplacute care au avut loc la birou, dar te relaxezi pana spre seara cand vei avea niste musafiri. Duminica ti-o petreci departe de casa, in aer liber.

loading...
Comenteaza