HOROSCOP de WEEKEND 28-29 noiembrie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 28-29 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest sfarşit de săptămână.

Berbec

Ai multe planuri, asa ca trezeste-te de dimineata, daca nu vrei sa fi nevoit sa renunti la cateva. Sambata seara dedici cateva ore activitatilor casnice pe care le-ai cam ignorat in ultima saptamana. Cere ajutorul cuiva din familie daca vrei sa termini tot ce ai de facut.

Taur

Sambata primesti o veste buna care te incanta peste masura. Nu te mai intereseaza nimic, iti sta gandul doar la ceea ce tocmai ai aflat. Nici macar duminica nu te poate convinge partenerul de viata sa te ocupi de altceva, mai serios.

Gemeni

Weekendul incepe deosebit de interesant datorita unui cunoscut care te anunta ca un proiect la care muncesti de ceva timp va demara curand. Toata ziua de sambata o dedici punand la punct ultimele detalii. Vrei sa iasa perfect.

Rac

E weekend, dar ai de lucru. Cei din familie te cheama sa iesi cu ei, dar te incapatanezi sa termini ceva ce ai tot amanat. Duminica dupa-amiaza s-ar putea sa te sune cineva pentru a-ti cere un sfat intr-o problema delicata.

Leu

Sambata nu vei avea parte de momente iesite din comun, insa duminica vei fi luat prin surprindere de o intamplare. Vei fi uimit de reactia unor persoane. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva.

Fecioara

Ai lasat totul deoparte si te ocupi doar de cineva din familie. I-ai promis asta cu ceva timp in urma si acum a sosit momentul potrivit. Sambata va fi destul de obositoare, asa ca incearca sa te odihnesti cateva ore duminica, altfel vei incepe saptamana epuizat.

Balanta

Astepti o veste din partea cuiva si simti ca nu te poti relaxa pana nu afli despre ce este vorba. Sunt momente care te fac sa iti pierzi rabdarea, insa nu ai alta solutie decat sa incerci sa iti ocupi timpul cu altceva.

Scorpion

Sambata dimineata vrei sa pleci la drum chiar daca stii ca vremea nu e asa cum ti-ai dori acolo unde te duci. Te consulti cu partenerul si luati o decizie. Daca pleci ai grija sa iei cu tine tot ce-ti trebuie.

Sagetator

Sambata nu ai timp de nimic, trebuie sa muncesti ceva pentru servici. Duminica are loc un eveniment in familie si pui la cale o surpriza pentru cineva apropiat. Ai ceva de lucru daca vrei ca succesul sa fie garantat.

Capricorn

Constati ca anumite persoane despre care nu aveai o parere foarte buna iti sunt aproape cand ai nevoie, iar cei pe care-i credeai prieteni sunt "prinsi". E o lectie de viata pe care o primesti sambata cand ceri o mana de ajutor.

Varsator

Vei avea un weekend greu, dar plin de satisfactii. Ceea ce vei face te va epuiza, asa ca incearca sa te odihnesti macar duminica ca poti fi apt de munca saptamana viitoare.

Pesti

Te gandesti sa incepi o afacere de familie si weekend-ul ti-l petreci facand planuri si calcule. Inainte sa hotarasti ceva, asigura-te ca partenerul de viata e de acord cu asta. Altfel, risti sa te trezesti intr-o situatie neplacuta.

 

 

 

 

Comenteaza