HOROSCOP de WEEKEND 3 - 4 iulie 2021

HOROSCOP de WEEKEND 3 - 4 iulie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Astrele arată că, sfârșitul săptămânii vine cu vești extrem de bune și neașteptate pentru unele semne zodiacale. Iar în cazul în care în cursul săptămânii v-a mers totul așa cum v-ați dorit, iată că și în weekend aveți o stare de spirit foarte bună, relatează stirilekanald.ro.

Berbec

Berbecii se hotărâsc să se retragă într-un loc mai linisttit în acest weekend și să ia o pauză în relațiile cu apropiații. Nativii isi vor pune ordine in ganduri si vor lua noi decizii de viitor. Weekend-ul a picat foarte bine pentru berbeci si pentru faptul că a fost o săptămână destul de solicitantă pentru ei.

Taur
 
Acesti nativi vor avea o dispozitie foarte buna și totodată vor avea parte de câteva surprize în acest weekend. Aceștia își doresc să petreacă cu prietenii în cinstea meritelor lor. Este posibil ca acestia sa aibă un weeknd relaxabt, la plaja, mai ales când o sa vada vremea de afară. Veți lua decizii in mod spontan.

Gemeni

În aceste zile, s-ar putea să primești câteva vești importante de care vei fi încântat, de la persoana iubită. Poate fi vorba despre o realizare a ei/lui sau poate despre oi oportunitati referitoare la un job. Indiferent ce anume, astrele te sfătuiesc să te bucuri pentru ea și să eviți o posibilă ceartă.

Rac

Acești nativi se vor simti extrem de bine în preajma familiei weekend-ul acesta și de asemenea știu să-și facă simțită prezenta prin spiritul lor aventurier. Aceștia se vor bucura de fiecare moment pe care îl petrec cu cei din jurul lor și vor face tot posibilul să nu simtă că pierd timpul cu lucruri care nu-i fac fericiți. Anotimpul lor preferat, vara îi fac pe acestia sa simtă că treăciesc fiecare clipa din plin. 

Leu 

Leii vor avea un weekend mai complicat, deoarece vor trebui să rezolve unele probleme din trecut care le dau di nou târcoale. Posibil că va reveni o persoana din trecut care dorește să ia din nou legatura cu voi. Se pare că proverbul acela ”Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi” e cam adevărat în cazul vostru. 

Fecioară

Fecioarele vor avea un weekend minunat alaturi de persoana iubita, se vor relaxa si vor petrece clipe de neuitat împreuna. Acestia isi incarca bateriile pentru saptamana ce urmează. Săptămâna a fost acesata a fost una mai dificila pentru acesti nativi, astfel ca s-au simtit stările de oboseală de la locul de muncă. Sfârșitul de saptamana este asa cum si-au dorit.

Balanță

Balanțele se vor ocupa in acest weekend de problemele care ii enervau de ceva vreme. E momentul să lasi confortul și să te ocupi de unele aspecte din viața ta pentu că va vnei o perioada în care vrei să ieși și să lenevești, iar aceste lucruri nu trebuie amânate foarte mult.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de multă liniște si iubire în acest weekend. Acestia reușesc să găsească o pace interioră care dispăruse în ultima vreme din cauza problemelor cotidinie. Piscina și terasele sunt cele mai potrivite pentru aceștia ca să simtă pe deplin că trăiesc.

Săgetător

Săgetătorii au parte de vesti foarte bune în acest weekend. Se pare că foarte multe persoane sunt interesate de ei și primesc invitații la o mulțime de evenimente importante. Recomandat ar fi să nu facă exces și să se ocupe doar ce cele care sunt chiar necesare.

Capricorn

Capricornii aleg să plece undeva departe de haosul orașului în acest weekend. Vor un loc cu multă liniște și verdeață, unde să se relaxeze și să-și pună ordine în gânduri. Este și indicat, având în vedere că nici pe plan sentimental nu prea stau bine.

Vărsător

Se pare că vărsătorii sunt cu capul in nori de ceva vreme, par foarte indragostiti de o anumita persoana desi nu vor sa recunoasca acest lucru. În weekend pare să fie momentul ideal pentru a vorbi cu acea persoană sau chiar a programa o întâlnire. Ține mine, fă ce simți și totul va merge așa cum îți dorești.

Pești

Peștii vor lenevi mai mult in acest weekend. Se pare că cel mai important pentru ei este să se relaxeze, să mănânce bine și să petreacă timp cu familia și prietenii. Sfârșitul acesta de săptămână este exact asa cum si-au dorit sa fie, in plina veselie.

Comenteaza