HOROSCOP de WEEKEND - 31 martie 2019

HOROSCOP de WEEKEND  - 31 martie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 30 - 31 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 30 - 31 martie 2019.

Berbec

In ultima vreme ai stat mult cu familia, dar acum a venit timpul sa iesi cu prietenii. Esti foarte atent la felul in care arati pentru ca stii ca te vei intalnii cu o persoana a carei parere conteaza pentru tine.

Taur

O sa ai parte de un weekend excelent din punct de vedere sentimental. Sambata o sa ai ocazia sa comunici mai mult cu cei din jur si popularitatea ta va creste brusc in cercul de cunoscuti.

Gemeni

Te asteapta un weekend scump. Faci multe cheltuieli, insa merita din plin. Fie ca e vorba de o mica escapada sau de o achizitie foarte importanta, nu vei regreta deloc banii dati.

Rac

Esti putin agitat. Se intampla mai rar sa fi in centrul atentiei si nu prea esti obisnuit cu aceasta postura. Relaxeaza-te, mai ales ca esti printre prieteni. Duminica vei intampina o problema legat de niste acte.

Leu

Urmeaza doua zile pline, pentru tine. Vei fi mai mult pe drumuri, dar calatoria iti va oferi cateva momente incantatoare. Va fi un weekend epuizant, dar efortul va merita din plin.

Fecioara

Te-ai hotarat sa pleci undeva si nimeni nu te poate convinge sa ramai. Oricate argumente ti se aduc, tu o tii pe a ta. Cu siguranta ai motivele tale, dar asta nu inseamna sa nu iei in seama si parerile celorlalti.

Balanta

Esti ingrijorat. O informatie auzita de dimineata te pune pe ganduri. Nu dramatiza totul, asigura-te ca ceea ce ai aflat este adevarat, pentru ca exista posibilitatea sa te fi indus in eroare cineva rau intentionat.

Scorpion

Daca ajungi intr-un loc aglomerat, ai grija la ce se intampla in jur si asigura-te ca ai destul aer pentru a nu ti se face rau. Nu uita de rugamintea unei rude. Asteapta sa ii aduci ceva.

Sagetator

Sambata va fi ceva mai multa agitatie, insa duminica o sa ai timp sa te odihnesti. Este posibil sa primesti o vizita scurta a unei rude. Nu ramane la tine, e doar in trecere.

Capricorn

Un weekend plin de evenimente. Cu un program atat de solicitant, la un moment dat va trebui sa renunti la ceva. Orice faci, bineanteles ca, la final, cineva tot va fi nemultumit.

Varsator


Ai programat o iesire cu prietenii si nu mai ai rabdare. Parca orele nu mai vor sa treaca. A fost o saptamana agitata la locul de munca si simti nevoia de relaxare. Poate pleci putin din oras.


Pesti

Toata lumea te solicita cu cate ceva, insa nimeni nu te intreaba daca nu ai si altceva de facut. Nu refuzi sa ii ajuti pana cand realizezi ca nu mai ai timp si pentru tine.

Comenteaza