HOROSCOP de WEEKEND - 1 decembrie 2019

HOROSCOP de WEEKEND  - 1 decembrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 30 noiembrie - 1 decembrie 2019.

Berbec

Sambata te intalnesti cu cineva care are aceleasi preocupari ca si tine. Afli ceva ce ti-ar putea fi de folos in cariera. Nu mai ai rabdare pana luni, asa ca de duminica te pui deja pe treaba. 

Taur

E weekend, asa ca ai pleca de dimineata si te-ai intoarce dupa miezul noptii. Te tempereaza un membru al familiei, pentru ca ai cam neglijat niste treburi pe care ar fi cazul sa le termini. 

Gemeni

Weekend-ul trecut l-ai petrecut mai mult in familie, acum vrei sa iesi cu prietenii. Esti atent la felul in care arati pentru ca stii ca te vei intalnii cu o persoana a carei parere conteaza mult pentru tine.

Rac

Sambata s-ar putea sa ajungi intr-un loc aglomerat. Ai grija la ce se intampla in jur si asigura-te ca ai destul aer pentru a nu ti se face rau. Nu uita de rugamintea insistenta a cuiva din familie. 

Leu

Ai grija pana unde mergi cu disputa care apare in weekend intre tine si o persoana apropiata. Gandeste-te ca poti sa-ti pierzi un prieten din cauza unor orgolii, iar vinovat nu eşti tu, ci cel care declanşează conflictul.

Fecioara

Esti mandru de tine. Ai reusit cu ceva ce parea imposibil, la job. Duminica o sa sarbatoresti aceasta izbanda alaturi de cei dragi tie. Nu-i uita nici pe cei fara de care nu era posibila aceasta victorie.

Balanta

Ai parte de un weekend plin de evenimente. Cu un program atat de incarcat, la un moment dat va trebui sa renunti la ceva. Asteapta-te la reprosuri, pentru ca orice faci, la final, cineva tot va fi nemultumit.

Scorpion

Acolo unde ajungi in weekend-ul asta ai ocazia sa mananci tot ceea ce iti trece prin cap. Fii atent, nu uita de sanatate sau de faptul ca nu te-ai mai apropiat de mult de un cantar pentru ca nu-ti mai place ce-ti indica...

Sagetator

Fa ce ai de facut si nu-ti pierde timpul sa rezolvi ceva ce, pana la urma, se va rezolva si fara interventia ta. Daca ai mai multa energie decat de obicei, ia-ti niste prieteni si iesi in natura. Oricum iti era dor de o drumetie.

Capricorn

Sambata va fi ceva mai multa agitatie in jurul tau si asta te deranjeaza putin. Iti iei revansa duminica cand o sa ai timp sa te odihnesti. Este posibil sa primesti o vizita. Cineva trece pe la tine sa-ti ceara o parere.

Varsator

Incepe weekend-ul si esti pus pe fapte mari. Esti plin de energie si foarte aproape de a-ti indeplini un vis mai vechi. Nu ai stare deloc si nici macar un minut nu poti sta pe scaun.

Pesti

Weekend-ul asta o sa ai de tras de pe urma unei persoane care a incurcat ceva, iar acum tu trebuie sa descurci. Nu intra in panica pentru ca vei termina la timp pentru a putea petrece si cu prietenii.

Comenteaza