HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 31 martie - 1 aprilie 2018.

 

HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Berbec

Prietenii trag de tine sa va intalniti in acest weekend. Nu prea ai timp si iti este greu sa te imparti. Trebuie sa discuti foarte serios cu ei si sa le explici situatia in care te afli.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Taur

Ai multe planuri pentru acest weekend, doar energie sa ai... Fii atent, pentru ca duminica trebuie sa te odihnesti putin, deoarece te asteapta o saptamana destul de grea.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Gemeni

Sambata o sa fii mai mult pe drumuri, dar duminica te "asezi". Mai ales ca vei fi musafir. Nu uita, totusi, ca mai ai ceva treaba de rezolvat duminica...


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Rac

Se anunta mare vanzoleala acasa, in acest weekend, pentru ca iti vin niste rude in vizita. Pe unii nu i-ai mai vazut de mult, asa ca ai emotii.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Leu

Ai muncit mult sa ajungi unde ai ajuns si nu vrei sa le dai celor invidiosi ocazia sa te atace. In loc sa-ti vezi de weekend, te gandesti cum sa-i pui pe fiecare la locul lor.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Fecioara

Tot ce pui in practica in acest weekend va avea un mare succes. Asta pentru ca organizezi totul in cel mai mic detaliu si nu iti scapa nimic. Duminica seara vei fi obosit, dar multumit.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Balanta

Emani energie pozitiva si este o adevarata placere pentru prietenii tai sa stea in preajma ta zilele acestea. Starea lor de bine te incarca si pe tine, asa ca, orice faceti, va simtiti minunat.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Scorpion

Nu uita ca sambata trebuie sa iti insotesti undeva partenerul de viata. Nu cauta motive sa nu mergi pentru ca nu va tine. Orice ar fi, nu poate fi chiar asa de greu, fa si tu un efort...


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Sagetator

Astepti acest weekend de multa vreme. Are loc un eveniment special in familia ta si toata lumea este cam agitata. Pentru bunul mers al lucrurilor, ar fi bine ca tu sa iti pastrezi calmul.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Capricorn

Te inchizi in casa sambata, pentru ca vrei liniste, dar asta nu inseamna ca scapi de vizite. Cel putin, cei care iti bat la usa sunt prieteni dragi, asa ca nu te supara deloc ca iti strica planurile.


HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Varsator

Vestea buna pe care o primesti in acest weekend pica chiar bine dupa zilele stresante de la job. Te linisteste ceea ce afli, mai ales ca se apropie termenul limita pentru un proiect.

HOROSCOP de WEEKEND 31 martie - 1 aprilie 2018 - Pesti

Ai deja program in acest weekend, insa vrei si sa mergi si acolo unde te-au invitat niste prieteni. Trebuie sa iti imparti zilele in asa fel incat sa reusesti sa le faci pe toate.

Comenteaza