HOROSCOP de WEEKEND 31 octombrie - 1 noiembrie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 31 octombrie - 1 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 31 octombrie - 1 noiembrie 2020.

Berbec

Sambata vei avea o zi plina. Dupa ce ai rezolvat toate problemele ramase de la job, mai trebuie sa te ocupi de cateva si acasa. Cu toate astea, reusesti sa termini totul la timp si ajungi si la intalnirea programata. Duminica faci ce-ți place ție!

Taur

Ai putea sa fi mai atent si la dorintele celorlalti, mai ales ca este weekend si ai doua zile libere la dispozitie. Vei vedea ca te vei distra de minune acolo unde veti merge, dar, nu uita, PĂSTRATI DISTANTA!

Gemeni

Ai un program strict pentru aceste doua zile. Cei apropiati nu sunt foarte incantati de ceea ce trebuie sa faca, dar ti-au promis ca te vor insoti oriunde te-ai duce. Fii mai intelegator, e weekend...

Rac

Va fi un weekend destul de plin. Iesi cu niste prieteni pe care nu i-ai vazut de mult timp si parca nu va ajunge timpul pentru cate aveti sa va povestiti... Duminica dupa-amiaza te ocupi doar de partener.

Leu

E weekend si te implici in activitati care te vor amuza foarte mult. Nu te-ai mai distrat de multa vreme atat de bine si decizi sa repeti experienta cat mai curand.

Fecioara

Sambata faci party, dar online! Nu poti sa-ti chemi prietenii la tine, dar veti fi impreuna, asa cum se poate.... Duminica este posibil sa ajungi si intr-un loc special pentru tine. Ai grija la excese.

Balanta

Ai o multime de idei pentru acest weekend, dar ceva probleme aparute pe neasteptate te impiedica sa le pui imediat in practica. Rezolva totul sambata, macar duminica sa faci ce aveai de gand...

Scorpion

E weekend, dar nu vrei sa pleci nicaieri. Asta il incurca pe partenerul de viata care are in plan o excursie la munte. In final accepti numai ca sa-i faci pe plac. Nu vei regreta. De mult timp nu te-ai mai distrat asa bine.

Sagetator

Sambata trece foarte repede, vei avea un program incarcat, dar placut, iar duminica parca timpul va sta in loc pana spre dupa-amiaza cand mai apare ceva activitate.

Capricorn

Ai trecut printr-o perioada mai agitata la locul de munca si acum te poti relaxa in voie. Ar trebui sa iei in calcul si ceva activitati care presupun putina miscare, uneori ai tendinte spre sedentarism. Poate o drumetie in afara orasului...

Varsator

Sambata pleci din oras, duminica iesi la cumparaturi... Fii mai atent la cheltuielile pe care le faci zilele astea, altfel poti ajunge sa fi nevoit sa ceri bani cu imprumut. Incearca sa faci putina economie, ia-ti doar strictul necesar.

Pesti

Va fi un weekend special din toate punctele de vedere pentru tine: urmeaza sa petreci doua zile intr-un loc special, alaturi de cineva special. Aproape ca nu iti poti stapani emotiile.

Comenteaza