HOROSCOP de WEEKEND 5-6 decembrie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 5-6 decembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest sfarşit de săptămână.

Berbec

Umeaza doua zile destul de linistite. Sambata iti inchizi telefonul si dormi pe saturate. Duminica, insa, te pui pe treaba. Nu ca vrei tu, iti da de lucru partenerul...

Taur

Incearca sa ai mai multa incredere in propria persoana. Esti mult mai curajos si puternic decat crezi. Mai mult, nu ii lasa pe altii sa se comporte cu tine ca si cum le esti inferior.

Gemeni

Weekend -ul acesta este un moment bun pentru a face ceea ce iti tot propui si nu gasesti timp. Simti ca ai energie si pofiti la maxim. Vei avea destul timp la dispozitie duminica sa-ti "reincarci bateriile."

Rac

Esti pus pe fapte mari. Te-ai decis sa faci ceva care implica niste riscuri, dar, daca iti reuseste, iti va da multa satisfactie. Discuta inainte si cu partenerul pentru a te asigura ca nu are nimic impotriva. Duminica ti-o dedici odihnei.

Leu

Chiar daca intentionai, nu este indicat sa pleci departe de casa, deoarece vremea este schimbatoare si e posibil sa intampini probleme. Asa ca mai bine amana calatoria pentru alta data si ocupa-te de treburi ce tin de interiorul casei. Fii precaut cu ce si cat mananci. Nu fii lacom!

Fecioara

In acest weekend o sa ai ocazia sa iti demonstrezi talentele ce tin de bucatarie. Nu ai incotro si te pui pe gatit pentru ca vrei sa pregatesti ceva special cu ocazia vizitei unei rude a partenerului de viata. La final vei fi foarte obosit, dar te va incanta rezultatul.

Balanta

Nu ai mai avut de mult timp un weekend asa linistit. Odihna si relaxare, cam asa se pare ca vor fi aceste zile pentru tine si persoana iubita. Totusi, la un moment dat, linistea ti-ar putea fi tulburata de un telefon primit de la o ruda care iti va da o veste nu tocmai placuta.

Scorpion

E weekend, dar parca nu si pentru tine... Un proiect mai vechi nu iti da pace. Ceva nu merge si va trebui sa-ti sacrifici zilele libere sa te ocupi de situatie. Nu uita sa cumperi o mica atentie pentru partener, altfel nu ai nicio sansa sa-ti fie alaturi.

Sagetator

Evenimentele importante nu se anunta, chiar asa, in ultimul moment. Cu toate astea, ti se intampla asa ceva chiar in acest weekend. Nu te va incurca prea mult, pentru ca, gratie spontaneitatii tale, esti mereu gata sa faci fata unor astfel de situatii. 

Capricorn

Ai multe idei si ai vrea sa le si pui in aplicare weekend -ul asta. Tinand cont de felul tau ambitios de a fi, nu pare un lucru foarte greu. Mai trebuie doar sa-i lamuresti si pe cei din jurul tau, s-ar putea ca unii sa nu doreasca sa se implice.

Varsator

Se anunta un weekend plin. Dar vei avea tu grija sa faci o mica selectie, nu tot ce se iveste te intereseaza, asa ca nu te vei feri sa spui "nu", chiar cu riscul de a supara pe cineva din familie. O sa-ti faca placere sa petreci mai mult timp pe afara, indiferent cum va fi vremea.

Pesti

Sambata dimineata te vei trezi bine dispus si vei avea chef de munca. Iti vei petrece, asadar, cateva ore printre hartii si documente. Seara te vei relaxa facand miscare, fie iesi sa alergi sau pur-si-simplu faci o plimbare. Duminica preferi sa stai mai mult prin casa.

Comenteaza