HOROSCOP de WEEKEND 6 - 7 iulie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 6 - 7 iulie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 6 - 7 iulie 2019.

Berbec

Incepi weekend -ul obosit! Asta pentru ca te lasi coplesit de toate problemele de la job. Daca stai si analizezi, vei vedea ca nu e nimic grav. Incearca sa te relaxezi, sa-ti incarci bateriile.

Taur

Prietenii se pot baza pe tine in acest weekend. Tu esti cel care da tonul distractiei si te implici total. Duminica e posibil sa iei o decizie care sa-ti dea peste cap echilibrul din viata profesionala sau sa-l restabileasca.

Gemeni

Sambata ti-o vei petrece alaturi de partenerul de viata, care vrea sa te aiba mai mult alaturi. Duminica pleci la drum, undeva departe de casa, sa-ti ajuti un prieten cu ceva. Ar fi bine sa incerci sa te odihnesti mai mult.

Rac

Apare o problema neprevazuta si ai nevoie urgenta de niste bani. S-ar putea sa fi nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Fii atent, insa, la cine apelezi, nu vrei sa afle toata lumea despre asta...

Leu

Sambata noaptea, spre duminica nu vei dormi aproape deloc. Asta pentru ca te va tine de povesti un prieten vechi cu care te vezi foarte rar. Nu-ti fa griji, ai toata duminica la dispozitie sa te odihnesti.

Fecioara

Petreci weekend-ul in familie si ai ocazia sa te intalnesti cu niste rude de care nu mai stiai mare lucru. Ceea ce afli duminica te obliga sa iti refaci niste calcule. Va trebui sa gasesti o solutie mai buna.

Balanta

Evita sa pleci la un drum lung weekend-ul asta pentru ca s-ar putea sa iti apara ceva probleme de sanatate si nu ai vrea sa incurci pe nimeni. Bucuta-te de timpul liber, ai ocazia sa te ocupi de un hobby mai vechi.

Scorpion

Sambata vrei sa fi lasat in pace sa faci ceea ce-ti place. Duminica, insa, va trebui sa iei parte la un eveniment pe care, daca ai fi putut, l-ai fi evitat. Chiar daca nu ai chef, du-te, in cele din urma te vei distra de minune!

Sagetator

Un weekend aglomerat: sambata te ocupi toata ziua de treburi casnice. Seara te trezesti cu musafiri veniti de departe, iar duminica pleci din oras si te intorci abia seara tarziu. Ai grija, sa nu intarzii luni la job...

Capricorn

Ai doua zile libere, dar nu prea ai timp sa te bucuri de ele. Ai ceva de facut pentru job si esti nevoit sa iti anulezi mare parte din program. Duminica dupa-amiaza termini tot, asa ca iti mai raman cateva ore din weekend...

Varsator

Sambata seara ai programat o iesire cu prietenii in oras si nu mai ai rabdare. Nu a fost o saptamana prea linistita la locul de munca si acum simti nevoia de relaxare. Poate reusesti sa pleci putin din oras...

Pesti

Chiar daca vremea nu este chiar asa cum ti-ai fi dorit, totusi, in final, vei spune ca a fost un weekend foarte reusit. Prietenii tai vor fi incantati de ceea ce le propui. Duminica seara ti-o petreci doar cu partenerul de viata.

 

Comenteaza