HOROSCOP de WEEKEND 7 - 8 martie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 7 - 8 martie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 7 - 8 martie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 7 - 8 martie 2020

Berbec

Ai in fata doua zile libere si crezi ca o sa reusesti sa faci doar ce vrei tu. Nu va fi chiar asa de simplu pentru ca cineva iti incurca planurile. Asta e, va trebui sa faci niste schimbari. 

Taur

Se anunta un weekend plin. Chiar daca la inceput nu pare mare lucru, ceea ce urmeaza sa se intample te epuizeaza destul de rapid. Incearca sa te odihnesti macar, de duminica cateva ore.

Gemeni

Sfarsit de saptamana plin de evenimente. Chiar daca nu stii cum sa faci fata la toate, nu ezita sa intri exact in mijlocul actiunii. O sa revezi si cateva persoane despre care nu mai stiai nimic de ani de zile.

Rac

Azi ai chef sa lenevesti. Iti permiti sa dormi cat vrei, pentru ca ai terminat tot ce aveai de facut. Nimeni si nimic nu te poate obliga sa te ridici din pat. Oare?

Leu

Daca sambata nu prea vei avea parte de momente iesite din comun, duminica vei fi luat prin surprindere de o intamplare. Vei fi uimit de reactia unor persoane din anturaj. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva.

Fecioara

Sambata participi la un eveniment in familie si pui la cale o surpriza pentru cineva apropiat. Ai ceva de lucru daca vrei ca succesul sa fie garantat. Duminica aflii ca a fost... 

Balanta

Esti obosit si vrei sa stai acasa zilele astea, dar prietenii ti-au facut deja program si nimeni nu accepta un refuz. Chiar daca la inceput te pornesti greu, in final nu vei regreta deloc. 

Scorpion

Fii atent la cheltuielile pe care le faci zilele astea, altfel poti ajunge sa fi nevoit sa ceri bani cu imprumut. Incearca sa faci putina economie, ia-ti doar strictul necesar.

Sagetator

E o zi mai speciala, niste rude si-au anuntat vizita. De multa vreme planificati aceasta intalnire si ai mari emotii. Te pregatesti intens, nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii.

Capricorn

Tot weekendul vei stramba din nas. Din pacate, cel putin sambata, programul tau va fi la cheremul cuiva cu care nu te prea intelegi... Daca nu vrei sa strici totul va trebui sa faci un compromis.

Varsator

Ai parte de un sfarsit de saptamana de neuitat in compania unor persoane pe care le consideri deosebite. Ai o mare admiratie fata de acestea si pentru tine sunt un model de urmat.

Pesti

Esti nevoit sa faci fata unei situatii mai delicate. Chiar daca nu iti face placere sa stai in preajma unei persoane, azi nu ai de ales... Cel putin incearca sa nu lasi sa se vada adevaratele sentimente.

Etichete
Comenteaza