HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 martie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 martie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 9 - 10 martie 2019.

Berbec

Ai multe de făcut în aceste zile. Ţi-e plină agenda de activităţi care mai de care mai interesante, aşa că, cel puţin sâmbătă, nu vei avea nicio clipă de linişte. Dacă te mişti repede, duminică îţi vei permite să te odihneşti.

Taur

O veste primită recent îţi strică toată buna-dispoziţie. Nu sta singur să-ti plângi de milă, sună-ţi prietenii pentru că ei sigur vor reuşi să te scoată din această stare: în doar câteva ore îţi vor readuce zâmbetul pe chip.

Gemeni

Te simţi în formă şi eşti în centrul atenţiei în acest weekend. Fără să vrei, joci un rol principal în menţinerea bunei dispoziţii. Optimismul tău e molipsitor şi totul merge de minune în grupul în mijlocul căruia îţi petreci aceste zile.

Rac

Prima zi de weekend va fi destul de agitată. Nişte discuţii mai vechi din familie revin în prim-plan şi atmosfera se încinge uşor. Chiar dacă asta îţi va strica sâmbăta, cel puţin lucrurile se vor lamuri. Duminică faci doar ce-ţi place.

Leu

Ţi-ai făcut planuri mari pentru acest weekend, dar nu spera să le poţi pune şi în aplicare pe toate. Sâmbătă apare ceva neprogramat şi vei fi pe drumuri toată ziua. Abia duminică vei mai avea puţin timp şi pentru tine.

Fecioara

Dacă stai să te gândeşti, a trecut ceva timp de când nu ai mai petrecut un weekend întreg cu prietenii. Vezi pe cine prinzi liber zilele astea, poate organizaţi o ieşire undeva, ca pe vremuri...

Balanta

Esti deranjat de insistenta unei persoane care iti cere insistent sa mergi undeva. Ai incercat sa refuzi politicos, insa nu intelege. Va trebui sa fii mai categoric: spune "nu" si gata.

Scorpion

In sfarsit doua zile libere. Ai scapat de munca si de stres si vrei sa te relaxezi departe de orice ti-ar aminti de job. Te decizi sa pleci cat mai departe de aglomeratia din oras.

Sagetator

Sambata ti-o rezervi odihnei pentu ca stii ca duminica o sa ai mult de alergat: se anunta o zi plina de actiune si, aproape sigur, cativa musafiri.

Capricorn

Sambata ai parte de multa agitatie, insa profita de duminica pentru ca va fi linistita. Incearca sa te relaxezi, sa te rasfeti. Nu accepta sa faci nimic din ceea ce nu iti place.

Varsator

Va fi cel mai bun weekend din aceasta luna. Ai ocazia sa faci ceea ce iti place. Duminica reusesti sa-ti convingi partenerul sa te insoteasca peste tot, la cumparaturi sau, poate, la un spa...

Pesti

Incepi weekend-ul cu o stare de plictiseala, dar il inchei cu voie buna. Sambata pui mana pe telefon si iti chemi prietenii. Esti singur si nu ai cu cine schimba o vorba. Vizita se transforma intr-o super-petrecere. Ai grija cu vecinii...

Comenteaza