Horoscop, duminică, 27 noiembrie. Zodia care se va întâlni cu o persoană din trecut

Horoscop, duminică, 27 noiembrie. Zodia care se va întâlni cu o persoană din trecut

Horoscopul pentru 27 noiembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac

BERBEC Ai impresia că în această duminică ceva sună fals! Poate este vorba de vremea capricioasă? Propunerile celor din jur îţi par fade şi lipsite de interes. În acestă zi, trebuie să lupți din greu că să-ți aperi convingerile și ideile tale, dar nu duci lipsa nici de argumente nici de inspirație. Primeşți, sau faci vizite. Seară te poţi găși într-o colectivitate favorabilă care, până la urmă, îţi aprobă ideile.

TAUR În această duminică încerci să-ţi urmezi destinul, aşa cum crezi tu că a fost scris. Domeniul sentimental e avantajat, în sensul unor trăiri, emoţii noi, nuanţe de viaţă, poate şi oameni noi! Nu ai frică, păstrează speranţa şi porțile succesului sunt larg deschise pentru ține. Gândeşte bine înainte de a face sau acceptă ceva. Duminică seară te bucuri pentru că o problemă emoţională, sentimentală, care te obseda, pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de ține.

GEMENI De obicei eşți direct şi chiar ironic. În această duminică nu prea ai ce să reproşezi, programul se desfăşoară cum l-ai prevăzut. Dar nu exagera în domeniul sentimental, e aspectat mediocru! Ceea ce nu trebuie să faci: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată, pe net. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajunge acasă nu-ţi mai place. Seară romantică, poate acasă, poate la un spectacol.

RAC Forţa argumentaţiei tale logice este convingătoare! Luna, patroana ta, te favorizează cu darul intuiţiei şi al inspiraţiei. Te gândeşți la o posibilă recompensă, eşți aşa de iscusit! În această duminică, sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Se pare că ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Poţi să prevalezi printr-o mai bună organizare, dar şi prin odihnă suficientă.

LEU Un program de duminică obişnuit, banal, care nu îţi ridică probleme. Dacă gospodăria îţi cere să faci ceva muncă, concentrează-te şi termină repede. Trebuie să te odihneşți mai mult şi să recuperezi! Ocupă-te de lucruri plăcute, de un hobby, dacă ai, fă-ți rezerve de starea de bine și de plăcere. Nimeni nu trebuie să știe problemele tale personale, poate depresia prin care treci, discreția este calea către rezolvarea lor.

FECIOARĂ În această duminică evită neclarităţile, exprimarea incompletă. Exprimă-te clar, propriu, exact, aşa poţi da impresia de competenţă, sinceritate şi empatie. Nu pleca la drum lung! Altfel, cam tot ceea ce iţi propui iţi iese – asta pentru că dai dovadă de mult realism și bun simţ. Este timpul unor decizii, mai mult sau mai puțîn importante şi dacă ai tărie de caracter, voinţă, poți să dobândeşți mai multe avantaje.

BALANŢĂ Eşți cam distrat, dar gata să muţi şi munţii din loc. Un exemplu clar de nepotrivire între voinţă şi puțînţă! Concentrează-te, fii alert, astăzi poate fi o zi importantă pentru ține, în plan familial, emoțional! Nu te grăbi, dar nici nu refuză. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, așa încât decizia ta să fie justă. O duminică care trece repede și fără urme.

SCORPION Proiectele tale de duminică par să prindă contur, aspectele astrologice sunt favorabile. Atenţie la o posibilă dispută în familie sau cu partenerul de viaţa. Dacă lucrurile se înfierbântă, poţi invocă o durere de măsele sau o problemă extrem de importantă şi rupe contactul, cum se zice în armată. Ai de făcut un drum, poate la munte, poate la ţară. Un drum, dar cu profit – poate fi şi o expediţie de aprovizionare de toamnă.

SĂGETĂTOR Astăzi este ziua acţiunii. Tot ceea ce faci în interesul propriu este sprijinit de conjunctură, care te poate ajută astăzi să faci progrese serioase, mai ales în domeniul relaţiilor de familie. Dimineața probabil că te duci la cumpăraturi, apoi o să vrei să faci puţină curățenie în casă şi în suflet. Totuşi, în această duminică ai un moment de inspiraţie în care crezi că ai găsit o soluție pentru rezolvarea unor probleme.

CAPRICORN Eşți mai puţîn vulnerabil. Foloseşte duminică că să pui la punct unele situaţii sentimentale, în care nu te simţeai confortabil. Se anunţă o schimbare importantă şi trebuie să-i faci făţă! Duminică, lenea, comoditatea, este o artă. Nu fii original cu orice preț. De obicei modul acesta de abordare sperie și înstraineaza, în loc să atragă! Trebuie doar să inspiri încredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, pentru că nu este cazul.

VĂRSĂTOR Trebuie să ai mai mult discernământ! Nu te mai lăsă emoţionat de ştirile negative, care au drept scop doar să te terorizeze, să-ți controleze viaţa. Astăzi ocupă-te de ce este bine pentru ține şi familia ta. Cu unele apecte favorabile, ai totuşi mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşți, cum faci de obicei. Duminică, în ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică! Poţi să vorbeșți cu o persoană deosebită, un prieten și/sau să te distrezi.

PEŞTI Te simţi gata să faci făţă oricărei situaţii. Eşți că peştele în apă şi nu ai niciun complex. În această duminică poţi rezolva o parte oarecare dintre relaţiile tale sociale suspendate în timp! Trudeşți din greu la o realizare, dai un examene care poate fi şi o apariţie-şoc la o petrecere – în orice caz este vorba de un termen, de trecerea unui obstacol. Duminică seară este bine să te limitezi la zâmbete plate şi să eviţi o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă.

sursă: capital.ro.

Comenteaza