HOROSCOP DUMINICĂ, 27 octombrie 2019

HOROSCOP DUMINICĂ, 27 octombrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 26-27 octombrie 2019.

Berbec

Astepti de cateva zile weekend-ul asta ca sa te poti odihni putin, dar intervine ceva neasteptat care te obliga sa pleci la drum. Nu ai niciun chef de asa ceva, dar nu ai incotro. Pana la urma nu-ti va parea deloc rau de drumul facut.

Taur

Ai in fata doua zile libere si crezi ca reusesti sa faci doar ceea ce vrei tu. Nu va fi chiar asa de simplu. Cineva iti cam incurca planurile. Vei fi nevoit sa faci niste schimbari. Nu te enerva pentru ca, in parte, este si vina ta.

Gemeni

Sunt sanse sa te intalnesti zilele astea cu niste persoane foarte interesate de ceea ce faci si, uite asa, ajungi in weekend sa vorbesti tot despre afaceri. Partea buna e ca este posibil sa apara ceva contracte noi.

Rac

Esti preocupat de mersul relatiei si intocmesti o statistica a celor mai bune momente petrecute cu partenerul, dar si a celor mai rele. Realizezi ca trebuie sa faceti anumite schimbari. Poate ar trebui sa incercati sa petreceti mai mult timp impreuna.

Leu

Sambata te ocupi de treburi ce tin de casa, dar cineva te ofera sa te ajute, asa ca seara ajungi sigur la intalnirea programata cu prietenii. Nu-ti fa planuri de iesit si pentru duminica pentru ca vei avea musafiri.

Fecioara

Un weekend plin de emotii! O schimbare importanta in viata ta sau a cuiva din familie te face sa ramai fara cuvinte. Tocmai cand ar trebui sa zici si tu ceva, taci. Nu te panica, cineva din preajma iti va sari in ajutor.

Balanta

Se anunta un weekend plin. Chiar daca la inceput nu pare mare lucru, ceea ce urmeaza sa se intample te epuizeaza destul de rapid. Profita de duminica sa te odihnesti.

Scorpion

Astepti degeaba sa se intample ceva interesant in aceste zile daca tu nu faci absolut nimic. Ia initiativa si organizeaza ceva: o excursie intr-o pestera uitata de lume sau o petrecere extravaganta cu spuma... Hai, pune-te pe treaba!

Sagetator

Sambata vei fi nevoit sa faci fata unei situatii mai delicate. Chiar daca nu iti face placere sa stai in preajma unei persoane, nu prea vei avea de ales... Incearca, macar, sa nu lasi sa se vada adevaratele sentimente.

Capricorn

Planul tau ti se pare cel perfect si nu vrei sa lasi nimic de la tine in acest weekend. Totusi, cineva o sa iti demonstreze ca nu se intampla nimic rau daca incerci sa fii putin mai flexibil si sa accepti si alte idei.

Varsator

Sambata ti-o dedici muncii. Te-ai decis sa rezolvi ceva probleme care iti stau pe cap de ceva timp. Chiar daca nu va fi usor, daca reusesti vei avea multe satisfactii. Incearca sa termini totul pana duminica ca sa te poti odihni putin.

Pesti

E weekend, dar tu mai ai ceva de lucru. Situatia nu-l incanta deloc pe partener. Vroia sa plecati undeva si tu acum strici tot programul. Grabeste-te sa termini, macar duminica sa va puteti relaxa.

 

Comenteaza