HOROSCOP Valentine's Day 2022. Cum stai cu dragostea?

HOROSCOP Valentine's Day 2022. Cum stai cu dragostea?

Cum va fi pentru zodia ta, 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților. Dar pentru persoana iubită?

Berbec

Stii deja ca nu trebuie sa-i faci partenerului de viata o surpriza iesita din comun, pentru nu ar aprecia asa ceva. Mai degraba, poarta-te ca si cand ar fi o zi obisnuita si lasa-l sa pe el sa "conduca jocul".

Taur

Iti place sa te inspiri din filme pentru felul in care vei sarbatori cu partenerul aceasta seara. Vrei sa te simti ca o vedeta, sa faci ceva iesit din cotidian, opulent.

Gemeni

Chiar daca este o zi dedicata iubirii, petrecerilor in doi, tu te vei simti singur toata ziua pentru ca vei munci. Abia seara tarziu te vei bucura si tu de momente romantice alaturi de persoana care te-a facut sa iubesti.

Rac

Nu-ti prea plac sarbatorile de acest gen, care te obliga sa fii romantic fix la o anumita data, dar pana la urma, de ce nu... Asa ca incerci si tu sa pregatesti o seara mai deosebita pentru tine si partener.

Leu

Ai emotii si ti le stapanesti cu greu, dar tocmai asta il incanta pe partenerul de viata, mai ales ca nu este obisnuit sa te vada asa. Si tu vei fi placut surprins sa-l vezi ca s-a intrecut pe el insusi cu tot felul de pregatiri pentru aceasta zi.

Fecioara

Esti iubit si iubesti si asta te face fericit. Ai grija ca dragostea voastra sa se pastreze la fel de puternica. Nu lasa rutina sa erodeze sentimentele de acum.

Balanta

Daca nu te consideri o persoana romantica, acum este timpul sa schimbi asta. Mai ales daca vrei sa iti impresionezi partenerul. Il vei cuceri definitiv daca vei sti sa-i areti ca iti pasa cu adevarat de ce simte.

Scorpion

De dimineata incepi sa lucrezi la surpriza pe care o pregătesti pentru partenerul de viata, pentru ca vrei sa-i daruiesti ceva facut chiar cu mainile tale. O astfel de amintire dainuie peste timp.

Sagetator

A fost de-ajuns o singura privire si, gata, te-ai indragostit! Acum simti ca plutesti si, dincolo de voi doi, nimic nu exista. Vrei sa sarbatoresti iubirea asta perfecta intr-un mod perfect! Nu mai cauta in toate perfectiunea, bucura-te de ceea ce ai, si atat!

Capricorn

Te intrebi ce sa faci pentru ca nu vei avea timp sa sarbatoresti aceasta zi cu partenerul. Proiectul in care esti implicat iti ocupa foarte mult timp. Va trebui sa gasesti o varianta care sa compenseze absenta ta. Altfel, partenerul se va simti neglijat.

Varsator

Pentru voi, aceasta zi a indragostitilor, nu aduce nimic deosebit. Sunteti la fel de romantici in fiecare zi si nu simtiti ca trebuie sa existe o zi anume pentru a sarbatori dragostea. Asta nu inseamna ca nu va veti gandi sa faceti ceva deosebit azi.

Pesti

Fa tot ce ceea ce iti spune inima astazi. Esti obisnuit sa treci totul prin filtrul logicii, dar acum e timpul sa lasi inima sa decida. Seara, vei petrece momente romantice, partenerul te va surprinde cu cadoul ales.

 

Comenteaza