Horoscopul pentru Valentine’s day

Horoscopul pentru Valentine’s day
Mult așteptatul “Valentine’s day” se apropie și deja ai început să îți faci griji. Chiar dacă te afli într-o relație stabilă, ești la început sau încă aștepți să cunoști pe cineva nou, îți dorești ca această zi să fie perfectă. Cu ajutorul horoscopului, vei afla ce te așteaptă în această dată, de 14 februarie.

Citește, așadar, următoarele rânduri și află cum va fi "Valentine's day" pentru tine, în acest an.

Berbec

Anul acesta, de "Valentine's day", va trebui să fii ceva mai precaută în exprimarea sentimentelor și, de asemenea, să te asiguri că partenerul tău este la fel de implicat, mai ales în cazul în care relația ta este una de scurtă durată. În cazul în care ești singură, este posibil să primești o atenție, însă nu de la persoana de la care te așteptai.

Taur

După o perioadă ceva mai stresantă, așteptările tale tind să fie mai mari. Cu toate acestea, te sfătuiesc să nu exagerezi, ci să te bucuri de această zi alături de partener, fiindcă, deși nu vei avea parte de cea mai extravagantă ieșire, vei fi răsfățată și vei avea parte de o zi minunată.

Gemeni

Chiar dacă ești implicată într-o relație, este posibil ca, din cauza unor probleme profesionale, să nu reușești să îți petreci această zi alături de partenerul tău, așa cum ți-ai dorit. Nu te descuraja însă, deoarece vei avea parte de atenție din partea jumătății tale și, cu siguranță, veți sărbători această zi imediat ce va fi posibil.

Rac

Cel mai probabil, în 2015, veți avea parte de o ieșire romantică, în cazul în care sunteți într-o relație. Este foarte posibil ca iubitul să îți pregătească o cină romantică sau să te invite în oraș pentru a sărbători această zi. Dacă ești singură, nu trebuie să îți faci probleme, deoarece, cel mai probabil, vei sărbători împreună cu câteva prietene.

Citeste tot articolul pe yve.ro

Alina NITU

Comenteaza