Horoscopul zilei. Balanțele ar trebui să evite situațiile de risc

Horoscopul zilei. Balanțele ar trebui să evite situațiile de risc
Nativii semnului zodiacal Balanță ar trebui să evite, astăzi, situațiile de risc.

Berbec: Faceţi drumuri scurte, care îmbină interesele profesionale cu cele personale. Va sfătuim să fiţi prudent, pentru că există pericol de accidente.

Taur: Sunteţi influenţat de starea de tensiune generală şi s-ar putea să aveţi reacţii necontrolate faţă de colegii de serviciu. Va sfătuim să evitaţi întâlnirile de afaceri şi investiţiile.

Gemeni: Din cauza nervozităţii, puteţi avea dificultăţi de comunicare cu partenerii de afaceri şi cu partenerul de viaţă. Va sfătuim să va păstraţi calmul şi să manifestaţi mai multă diplomaţie în relaţiile cu cei din jur. În cazul în care circulaţi cu autoturismul, conduceţi cu prudenţa.

Rac: Sunteţi nerăbdător să încheiaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp. Nu va pripiţi, dacă nu vreţi să stricaţi ceva tocmai la final! Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. În atmosferă tensionată de azi, se poate ajunge uşor la un scandal.

Leu: Se pare că nu va simţiţi în formă şi nu aveţi răbdare să finalizti ceea ce aţi început. Va sfătuim să nu va asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să va irosiţi timpul. Un bărbat mai în vârstă va ajută cu sfaturi utile.

Fecioară: S-ar putea să întârziaţi la serviciu din cauze independente de dumneavoastră. Dacă nu va stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să ajungeţi în situaţii neplăcute faţă de colegii de serviciu şi de partenerul de viaţă.

Balanță: Se pare că va simţiţi slăbit şi nu reuşiţi să va încadraţi în programul stabilit. Va recomandăm să nu va asumaţi nici un risc. Oricât aţi forţă, şansele de reuşită nu sunt astăzi de partea dumneavoastră.

Scorpion: Începeţi ziua cu o stare de agitaţie şi aveţi tendinţa să deveniţi impulsiv. S-ar putea să declanşaţi o ceartă cu partenerul de viaţă din cauza că nu este de acord să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei.

Săgetător: În prima parte a zilei luaţi o decizie inspirată într-o problemă financiară şi este posibil să obţineţi beneficii importante pentru cămin. Va sfătuim să fiţi prudent în colaborarea cu un partener de afaceri. S-ar putea că acesta să apeleze la mijloace nelegale, care va crează complicaţii nedorite.

Capricorn: Şefii va lăuda pentru reuşitele din ultima vreme. S-ar putea chiar să fiţi propus pentru o prima sau pentru o deplasare în străinătate. Un coleg încearcă să tensioneze atmosferă.

Vărsător: S-ar putea să aveţi parte de reproşuri din partea partenerului de viaţă - fie pentru că aţi venit târziu acasă, fie pentru că aţi cheltuit prea mulţi bani. Păstraţi-va calmul.

Pești: Va sfătuim să evitaţi deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie produs din vină dumneavoastră. În cazul în care sunteţi nevoit să folosiţi maşină, circulaţi cu mare atenţie şi nu va grăbiţi.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

 

Comenteaza