Horoscopul zilei. Capricornii nu sunt predispuși la succes în afaceri

Horoscopul zilei. Capricornii nu sunt predispuși la succes în afaceri
Nativii semnului zodiacal Capricorn ar trebui să evite astăzi afacerile

Berbec: Se pare că sunteţi nervos din cauza unor neînţelegeri în familie. Va sfătuim să fiţi mai flexibil. Spre seară, reuşiţi să va calmaţi şi să vedeţi lucrurile altfel.

Taur: Aveţi impresia că nu va înţelege nimeni şi că partenerul de viaţă nu va apreciază eforturile aşa cum s-ar cuveni. Fiţi prudent şi diplomat, altfel riscaţi să deterioraţi relaţiile.

Gemeni: Va înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă. În ciudă faptului că nu staţi prea bine cu banii, faceţi împreună proiecte îndrăzneţe. Evitaţi întâlnirile cu prietenii! Există riscul să apăra divergente care pot degenera într-o ceartă.

Rac: Ţineţi cont de intuiţie şi amânaţi orice călătorie, oricât ar fi de importantă! La serviciu, nu este exclus că tensiunile acumulate în timp să explodeze şi să va treziţi în mijlocul unui conflict.

Leu: Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că puteţi întâmpina dificultăţi. Aveţi de făcut mai multe drumuri care va încurcă planurile.

Fecioară: Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, atât pentru casă, cât şi în afaceri. Va descurcaţi excelent, pentru că sunteţi într-o formă de zile mari.

Balanță: Dimineaţă s-ar putea să rataţi o întâlnire importantă şi să va enervaţi. Păstraţi-va calmul, dacă nu vreţi să să ajungeţi într-o situaţie neplăcută.

Scorpion: Sunteţi pus pe treabă şi vreţi să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp. Nerăbdarea va face să deveniţi agitat.

Săgetător: S-ar putea să va certaţi cu partenerul de viaţă din cauza banilor. Înainte de a-i reproşa ceva, gândiţi-va dacă nu cumva exageraţi.

Capricorn: Va enervaţi pentru că nu reuşiţi să va înţelegeţi cu un partener de afaceri. Va sfătuim să amânaţi întâlnirile importante. Nu este exclus să faceţi vreo gafă.

Vărsător: Deveniţi irascibil din cauza atmosferei tensionate. Evitaţi certurile, pentru că se poate ajunge uşor la un scandal în toată regulă! După-amiază reuşiţi, cu ajutorul partenerului de viaţă, să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile.

Pești: S-ar putea să nu va ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus. Decât să regretaţi mai târziu, mai bine rugaţi un prieten să va împrumute.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

 

Comenteaza