Horoscopul zilei. Capricornilor le este recomandat să acționeze după un plan bine definit

Horoscopul zilei. Capricornilor le este recomandat să acționeze după un plan bine definit
Nativii semnului zodiacal Capricorn ar fi bine să acționeze după un plan bine determinat.

Berbec: Sunteţi optimist şi aveţi şanse de reuşită pe toate planurile. Relaţiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reuşiţi să faceţi rost de bani pentru a rezolvă o problemă a partenerului de viaţă.

Taur: Dimineaţă, sunteţi stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergaţi în staga şi-n dreaptă că să o rezolvaţi, dar eforturile va vor fi răsplătite.

Gemeni: Deşi nu prea va mai rămâne timp liber, ambiţia de a termină ce aţi început nu poate să va aducă decât câştiguri. Totuşi, ar fi bine să va organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici familia şi nici relaţiile cu cei apropiaţi. Dacă aveţi ocazia să faceţi o ieşire cu prietenii, va recomandăm să staţi pe gânduri.

Rac: După o perioadă nefavorabilă pe plan social şi sentimental, situaţia se schimbă complet. Bucuraţi-va şi nu va mai puneţi atâtea întrebări.

Leu: Va recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată va da o importantă sumă de bani.

Fecioară: Se pare că nu sunteţi într-o formă prea bună. Nu va asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să va irosiţi energia! Sunteţi predispus la stări depresive şi accidente vasculare. Păstraţi-va calmul.

Balanță: Se anunţa o zi tensionată. Nu este exclus să aveţi divergente cu partenerul de viaţă, pornind de la o investiţie importantă.

Scorpion: Dimineaţă sunteţi tentat să va ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Din cauza nerăbdării, riscaţi să va enervaţi şi să nu mai aveţi nici un spor. Va sfătuim să va ocupaţi mai mult de activităţile casnice, că să evitaţi un scandal.

Săgetător: Sunteţi indispus pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp ceea ce v-aţi planificat. Starea de nervozitate va poate pune într-o situaţie neplăcută faţă de prieteni şi de persoană iubită.

Capricorn: Sunteţi decis să faceţi ceva folositor în casă, dar, dacă nu aveţi un plan de acţiune bine definit, ar fi mai bine să amânaţi. Va sfătuim să va consultaţi cu partenerul de viaţă, mai ales dacă aveţi invitaţi. Spre seară s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, dar sunt trecătoare.

Vărsător: Este posibil să aveţi un sentiment de nemulţumire şi o tendinţa accentuată de a va contrazice cu oricine. Nu riscaţi glume îndrăzneţe pe seamă celor din jur! Va sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei şi partenerului de viaţă.

Pești: Traversaţi o perioadă mai dificilă, în care va preocupa mult situaţia financiară. Reuşiţi, totuşi, să va păstraţi optimismul. Răbdarea va este răsplătită în cursul după-amiezii, când primiţi o sumă de bani la care nu va aşteptaţi.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

 

 

 

Comenteaza