Horoscopul zilei. Fecioarele ar putea avea probleme de sănătate

Horoscopul zilei. Fecioarele ar putea avea probleme de sănătate
Nativii semnului zodiacal Fecioară ar putea avea probleme de sănătate.

Berbec: Va recomandam sa nu va ocupati astazi de afaceri, pentru ca exista riscul sa apara evenimente neprevazute. S-ar putea sa aflati despre decesul unei rude. Aveti de facut mai multe drumuri scurte si sunteti nevoit sa faceti cheltuieli mari.

Taur: Prietenii va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Relatiile cu persoana iubita s-ar putea sa se tensioneze spre seara, cand aveti pareri diferite in legatura cu plecarea acasa.

Gemeni: Se pare ca aveti dificultati de comunicare, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale si contactele sociale. S-ar putea sa va simtiti obosit si sa nu aveti chef sa va intalniti cu prietenii. Nu este exclus sa refuzati chiar sa iesiti impreuna cu persoana iubita.

Rac: Va pregatiti pentru un concediu mult asteptat. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Spre seara sunteti invitat la o petrecere. Ar fi bine sa refuzati, pentru a fi odihnit maine dimineata.

Leu: Aveti succes in activitatile legate de camin. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa o amanati, pentru ca sunteti predispus la accidente.

Fecioară: Se pare ca astazi stati mai bine cu banii si planuiti sa plecati intr-o calatorie la rude. Asigurati-va ca le veti gasi acasa. Dupa-amiaza s-ar putea sa nu va simtiti prea bine. Nu este cazul sa va ingrijorati.

Balanță: Dimineata sunteti foarte prins cu probleme de afaceri urgente. S-ar putea sa va ocupati mai putin de familie, motivand ca nu aveti timp. Dupa-amiaza, atmosfera de acasa ar putea fi mai tensionata, dar spre seara totul revine la normal.

Scorpion: Dimineata nu va puteti respecta programul din cauza unei probleme de sanatate. Dupa-amiaza primiti o veste legata de o mostenire. Va sfatuim sa nu va faceti planuri pana cand nu va vedeti cu banii in mana.

Săgetător: Reusiti sa terminati un proiect important si va ganditi deja la urmatorul, spre nemultumirea intregii familii. Va sfatuim sa va temperati dorinta de a munci continuu. Acordati mai multa atentie celor din jur.

Capricorn: Sunteti nemultumit si irascibil din cauza unei afaceri nereusite. Nu este cazul sa va descarcati nervii acasa. Mai bine incercati sa descoperiti cauzele esecului. Va sfatuim sa va calmati si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Vărsător: S-ar putea sa aveti discutii cu persoana iubita, care va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Va sfatuim sa nu mai alergati dupa bani si sa aveti ochi si pentru cei din jur.

Pești: S-ar putea sa judecati gresit initiativele unui partener de afaceri si sa va certati. Va recomandam sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, altfel riscati sa rupeti relatiile.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

 

 

Comenteaza