Horoscopul zilei. Racii sunt predispuși la o stare de tensiune nervoasă

Horoscopul zilei. Racii sunt predispuși la o stare de tensiune nervoasă
Vezi ce îți prezic astrele. Nativii semnului zodiacal Rac sunt predispuși la o stare de nervozitate sporită.

Berbec: Aveți dificultăți de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. În familie, este mai bine să fiți diplomat și să ascultați părerile persoanelor mai în vârstă.

Taur: Vă simțiți în stare de a începe o nouă lucrare. Va reveni în actualitate o problemă careia nu i-ați acordat prea mare atenție zilele trecute.

Gemeni: Acordați mai multă atenție problemelor cu partenerul de viață, puteți evita, astfel, o neînțelegere din familie, pe tema cheltuielilor.

Rac: Ar fi bine să nu vă asumați noi responsabilități. Se pare că nu aveți energie nici pentru a termina ceea ce ați început. Astăzi sunteți predispus la o stare de tensiune nervoasă.

Leu: Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbați programul. În cursul dimineții, sunteți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în interes de serviciu.

Fecioară: Nervozitatea vă poate pune în situații delicate față de prieteni și de familie. Inițiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite astăzi. Nu are rost să insistați.

Balanță: S-ar putea ca șeful să vă admonesteze pentru că nu ați terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastra, ar fi bine să vă susțineți cauza cu mult calm.

Scorpion: Sunteți preocupat de afaceri și neglijați relațiile sentimentale. Din acelasi motiv, refuzați să mergeți într-o vizită la prieteni, decizie nu tocmai corectă.

Săgetător: Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînțelegerile se clarifică după o discuție sinceră cu persoana iubită.

Capricorn: Sunteți nervos din cauza unei vești neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniți impulsivitatea, puteți declanșa discuții aprinse cu cei din jur.

Vărsător: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri sau de natura sentimentală. Acordați mai multă atenție relațiilor cu partenerul de viață.

Pești: Doriți să plecați într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viață nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă.

Pentru mai multe detalii accesați horoscopul-zilei.ro: http://www.horoscopul-zilei.ro/

 

 

Comenteaza