Horoscopul zilei. Săgetătorii riscă să devină impulsivi

Horoscopul zilei. Săgetătorii riscă să devină impulsivi
Nativii semnului zodiacal Săgetător riscă sunt predispuși la impulsivități.

Berbec: S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosferă creaţă la locul de muncă de un coleg. Va sfătuim să evitaţi speculatiile şi să nu va angajaţi în discuţii aprinse.

Taur: S-ar putea să va certaţi cu persoană iubită, pentru că va înţelege greşit. Încercaţi să lămuriţi lucrurile cu calm. După-amiază aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru a rezolvă probleme de afaceri.

Gemeni: Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi să fiţi optimist: totul se va derula conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi ajutorul unei rude.

Rac: Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. Amânaţi tranzacţiile financiare şi deciziile importante în afaceri.

Leu: Un prieten va ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoană iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveţi răbdare! Totul va reveni repede la normal. Va recomandăm să nu ignoraţi sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Fecioară: Aveţi multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunteţi în formă. Sunteţi irascibil şi riscaţi să va luaţi la ceartă cu cei din jur. Nu încercaţi să va impuneţi punctul de vedere în faţă prietenilor şi a partenerului de viaţă.

Balanță: Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o lucrare mai veche. Nu va grăbiţi să refuzaţi o propunere de colaborare! Va sfătuim să va consultaţi cu o persoană cu experienţă.

Scorpion: Nu reuşiţi să va încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. Va cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să va creeze neplăceri şi în familie.

Săgetător: Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. După-amiază, primiţi o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, că partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

Capricorn: Va enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să va terminaţi treabă la timp. Apelaţi la ajutorulul colegilor. Ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate.

Vărsător: Ar fi bine să va rezolvaţi dimineaţă problemele importante, când aveţi mai multă energie. În a două parte a zilei, dorinţă dumneavoastră de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoană iubită şi chiar la o despărţire.

Pești: Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Dimineaţă, faceţi cunoştinţă cu o persoană care va atrage atenţia din prima clipă. Va recomandăm să nu va pripiţi.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

 

Comenteaza