Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, promovat de presa din UK. Apare într-un top mondial al celor mai memorabile experiențe de iarnă

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, promovat de presa din UK. Apare într-un top mondial al celor mai memorabile experiențe de iarnă
| Foto: Facebook

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost inclus de o prestigioasă publicație britanică într-un top mondial al locurilor şi experienţelor de iarnă unde se pot trăi cele mai memorabile aventuri în afara staţiunilor de schi.

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este promovat de jurnalişti britanici într-un top mondial al atracţiilor turistice de iarnă.

”Recent, prestigioasa publicaţie britanică The Standard a inclus Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac într-un onorant top mondial al locurilor şi experienţelor de iarnă unde se pot trăi cele mai memorabile aventuri (în afara staţiunilor de schi)”, arată, luni, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Conform acestora, jurnaliştii britanici au considerat că Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac şi experienţa trăită aici de turişti reprezintă ”piesa de rezistenţă a unui pachet ce cuprinde un tur ale celor mai pitoreşti oraşe medievale ale României, vizitarea Castelului lui Dracula de la Bran, participarea la curse de sănii trase de câini husky în Munţii Harghitei, vizitarea capitalei României”.

”Ultima noapte a sejurului în ţinutul lui Dracula va fi petrecută în camerele Hotelului de gheaţă la Bâlea Lac, unde se va putea ajunge doar după un drum cu telecabina. Nu vor lipsi plimbările cu snowmobilul, distracţia pe pista de tubing sau la săniuş, o cină cu patru feluri de mâncare, servită pe o masă de gheaţă”, mai arată aceştia.

Încep pregătirile pentru construirea hotelului de gheață la Bâlea Lac

La Bâlea Lac au început pregătirile pentru construirea hotelului de gheață a sezonului 2023-2024. Tema proiectului este "Arta modernă în gheaţă", iar fiecare cameră din hotel va purta numele unui cunoscut artist contemporan şi decorul interior va fi inspirat din arta modernă. De asemenea, constructorii promit şi un aspect exterior schimbat în acest an pentru hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac.

Comenteaza