Video Foto Imagini de la căsătoria Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, în localul soților Caramihai din Constanța, care le-au fost nași. Sportiva va împlini 30 de ani e 27 septembrie 2021.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut 300 de invitați: rude, prieteni și câteva dintre legedele sportului românesc. Printre aceștia, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Ilie Năstase. Artistul Dan Bittman a deschis programul artistic la nunta celebrei sportive. Simona Halep și Toni Iuruc au decis să danseze pe una dintre melodiile interpretate de acesta. Și Loredana Groza a fost una dintre artistele din România care a cântat la nunta sportivei.

VIDEO CU DANSUL MIRILOR AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după titlul câștigat de sportiva noastră la Wimbledon (iulie 2019). În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii, ambele încheiate după scurt timp.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în luna iunie a acestui an, în pauza competițională pe care a avut-o din cauza accidentării suferite la gambă (la turneul de la Roma, pe 12 mai).

Comenteaza