Video IMAGINI INEDITE cu Florin Piersic şi aventura din Emiratele Arabe

IMAGINI INEDITE cu Florin Piersic şi aventura din Emiratele Arabe

Maestrul Florin Piersic a plecat în ‎Dubai, Emiratele Arabe Unite, împreună cu realizatorul TV Dan Negru, pentru a realiza filmările programului din perioada sărbătorilor de iarnă. 

Spre deliciul fanilor, realizatorul TV Dan Negru, transmite imagini cu aventura de pe plajele din Dubai a maestrului Florin Piersic.

"Vă ţzuc pe sufletul vostru frumos, sănătate și voie bună să aveți!!!", "Bravo Dănuț! Te felicit pentru că stai aproape de Maestro (Haiducul lui șapte cai)", "Aveți grijă cu soarele, Florin e cam roșu la față! Acum 44 de ani, pe plaja de la Olimp, Amfiteatru, l-am cunoscut pe Florin, da atunci se filma Eu, tu și Ovidiu!", "Alte vremuri! Când a fost filmat,, Eu, tu și Ovidiu, "Dubaiul habar n-avea ce plajă frumoasă aveam noi! Mă bucur că îl însoțiți pe maestrul sau maestrul pe dvs! Sunteți doi profesioniști ptr care am tot respectul!" sunt câteva dintre reacţiile românilor la ultimul filmuleţ postat de Dan Negru pe pagina de Facebook. 

Dan Negru şi Florin Piersic au transmis şi live-uri de la piscină şi se pare că amândoi simt excelent sub soarele din Emirate. Realizatorul TV îl convinge pe actor de avantajele net-ului, care "se vede peste tot", pe când o emisiune televizată o pot vedea doar oamenii dintr-o anumită ţară. 

Cei doi au pus şi un pariu pe o întrecere la înot. Maestrul de 85 de ani are o tehnică mai bună sau se află în formă maximă, deoarece a câştigat cursa cu Dan Negru. 

Citeşte şi: Florin Piersic şi-a luat zborul. Maestrul a slăbit mult, dar e în formă maximă

Citeşte şi: Florin Piersic, live-uri pe Facebook din piscină cu Dan Negru, în Dubai

Comenteaza