Video În februarie dragostea plutește în aer și ...pe dispozitive. A fost lansat un gadget cu "buze" moi pentru un "sărut real" la distanță

În februarie dragostea plutește în aer și ...pe dispozitive. A fost lansat un gadget cu "buze" moi pentru un "sărut real" la distanță

Pe lângă mişcarea buzelor, instrumentul care face furori pe rețelele sociale, poate transmite şi sunetul pe care îl face cel care sărută.

Vrei să-i trimiţi persoanei iubite un sărut? Ia-ți un Remote Kiss, noul instrument chinezesc cu "buze" calde din silicon.

Potrivit publicației chineze de stat Global Times, invenția a fost brevetată de Institutul Vocațional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou.

"În universitatea mea, eram într-o relație la distanță cu iubita mea, așa că am avut contact unul cu celălalt doar prin telefon. De aici a apărut inspirația acestui dispozitiv”, a declarat Jiang Zhongli, principalul inventator al gadget-ului", scrie CNN.

Dispozitivul costă doar 41 de dolari pe cel mai mare site de cumpărături online din China, Taobao, unde au și început să apară primele recenzii de la utilizatori.

"Partenerul meu nu a crezut că sărutul (de la distanță) ar putea fi realizat la început, așa că a rămas cu gura căscată când l-a folosit... E cea mai bună surpriză pe care i-am oferit-o în timpul relației noastre la distanță", a comentat o tânără. "Mulțumesc tehnologie!"

Cu toate acestea, alţii au criticat instrumentul cu buze artificiale, taxându-l ca fiind "vulgar" şi "înfiorător".

Pentru a trimite un sărut, utilizatorii trebuie să descarce o aplicaţie pentru telefonul mobil şi să conecteze dispozitivul la portul de încărcare al telefonului lor.

Comenteaza