Îngrijorări privind starea de sănătate a lui Kate Middleton. Prințesa a fost diagnosticată cu încă o afecțiune

Îngrijorări privind starea de sănătate a lui Kate Middleton. Prințesa a fost diagnosticată cu încă o afecțiune

Veștile privind starea de sănătate a lui Kate Middleton nu sunt prea bune. Apropiații spun că Prințesa de Wales a primit încă un diagnostic din partea medicilor.

Soția prințului William se confruntă acum cu o nouă afecțiune, iar starea ei psihică nu este una deloc bună.

Vă reamintim că aceasta a anunțat luna trecută, printr-un videoclip, că face chimioterapie. Detaliile despre tipul de cancer nu au fost divulgate. Kate a mai explicat că în momentul în care în ianuarie a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, nu se știa dacă are cancer sau nu.

Potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice, Kate Middleton se confruntă cu o „anxietate intensă”, provocată atât de boala de care suferă, dar și de faptul că va trebuie să își asume un rol mult mai important în monarhie, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, scrie tion.ro.

Familia regală britanică trece prin cele mai grele momente în această perioadă după ce regele Charles și Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. Astfel că viitorul monarhiei britanice se află într-un moment de incertitudine.

De când și-a anunțat public diagnosticul de cancer în februarie, monarhul în vârstă de 75 de ani a fost nevoit să își reducă semnificativ programul regal și și-a asumat mai puține angajamente publice, ceea ce a dus la o redistribuire a responsabilităților între membrii familiei sale și a generat speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron.

 

Comenteaza