Interviu senzaţional cu Diego Maradona: Am fost răpit de un OZN şi mi-am pierdut virginitatea la 13 ani cu o femeie în vârstă

Interviu senzaţional cu Diego Maradona: Am fost răpit de un OZN şi mi-am pierdut virginitatea la 13 ani cu o femeie în vârstă
| Foto: © AP Photo / Gustavo Garello

Legendarul fotbalist Diego Maradona a susţinut într-un interviu recent faptul că a fost răpit de un OZN şi că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani cu o femeie în vârstă.

 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Antrenorul în vârstă de 59 de ani al echipei Gimnasia a făcut aceste comentarii în timpul unui interviu acordat TyC Sports.

Întrebat ce crede despre existenţa extratereştrilor, Maradona a răspuns: ”Odată, după ce am băut mai multe pahare în plus, am lipsit de acasă trei zile. Când m-am întors, am spus că m-a răpit un OZN. Am zis:<<M-au răpit. Nu mai ţin minte nimic>>.

Fostul mare fotbalist a fost întrebat şi la ce vârstă şi-a pierdut virginitatea, iar Maradona a răspuns: ”La vârsta de 13 ani, în subsolul unei case, cu o femeie în vârstă. Eu stăteam deasupra şi ea citea ziarul”.

Maradona a mai spus că i-ar invita pe Lionel Messi, Gabriel Heinze şi Carlos Tevez pe iahtul său.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza