iPhone, locul trei în topul celor mai bine vândute telefoane ale tuturor timpurilor. Ce telefon ocupă primul loc

iPhone, locul trei în topul celor mai bine vândute telefoane ale tuturor timpurilor. Ce telefon ocupă primul loc

Apple, Samsung şi Huawei conduc la nivel mondial piaţa de mobile, fiecare reuşind să livreze anual zeci de milioane de unităţi. Cu toate acestea, cele mai bine vândute zece telefoane mobile ale tuturor timpurilor nu sunt tocmai modele high-tech.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Nokia 1100 rămâne cel mai vândut telefon al tuturor timpurilor. Acest model de buget a fost lansat în 2003 şi s-a dovedit a fi un model foarte rezistent în timp, cu funcţionalitate de bază şi care a fost disponibil în toată lumea. Cu 250 de milioane de unităţi vândute, cu greu va putea fi întrecut de un alt telefon în viitorul apropiat, luând în considerare cât de aglomerată este piaţa în acest moment, atât pe segmentul entry-level, cât şi pe cel high-end.

Modelul Nokia 1110 nu este foarte departe de „fratele” său mai bătrân. Acesta a fost livrat tot cam într-un volum de 250 de milioane de unităţi, însă neavând o numărătoare concretă şi având în vedere că a venit pe piaţă la 2 ani distanţă, în 2005, acesta are şanse să fi vândut un volum puţin mai mic. În termeni de funcţionalitate, acesta era foarte similar cu 1100, design-ul fiind doar puţin diferit.

Abia pe locul trei se găsesc iPhone 6 şi 6 Plus, primele modele de telefoane de la Apple cu display-uri mari, care s-au vândut în peste 220 de milioane de unităţi. Acestea sunt cele mai avansate smartphone-uri din lista celor mai vândute telefoane şi încă pot fi folosite în zilele noastre ca telefoane de zi cu zi, cu acces la toate aplicaţiile din AppStore şi cu cea mai nouă versiune de software iOS de la Apple. De altfel, iPhone 6 va primi şi iOS 12 în această toamnă, care promite performanţă ridicată.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza