Jason Momoa, falit şi plin de datorii după terminarea filmarilor pentru Game of Thrones

Jason Momoa, falit şi plin de datorii după terminarea filmarilor pentru Game of Thrones
| Foto: mediafax

Momoa a dezvăluit că a rămas falit şi plin de datorii după ce a terminat de filmat pentru serialul Game of Thrones, în 2011.

Actorul spune că imediat după ce personajul său din Game of Thrones, Khal Drogo, a murit, problemele cu banii au apărut.  „Muream de foame după ce am terminat de filmat pentru Game of Thrones. Nu puteam să mă implic în noi proiecte. E o adevărată provocare când ai copii mici şi multe datorii”, a spus Jason. 

Starul din filmul „Aquaman” a dezvăluit pentru presa internațională că familia lui a fost cea care resimțea cele mai mari lipsuri, în special cei doi copii mici pe care îi are cu actrița Lisa Bonet.

Cu toate acestea, Jason Momoa a devenit rapid unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood, primind roluri mari și bani mulți pentru fiecare scenă în care juca.

Astfel că, după ce a terminat filmările pentru filmul „Aquaman”, în 2018, Jason a primit 14 milioane de dolari.  Acum îl poţi admira pe Jason în serialul „See”, filmul „Dune” şi Aquaman 2 care va fi lansat în 2022. 

Comenteaza