Jazz&Wine în Parcul Central

Jazz&Wine în Parcul Central
Ediția a treia Jazz&Wine va avea loc în data de 21 septembrie pe terasa acoperită a restaurantului Chios din Cluj-Napoca.

Seria evenimentelor dedicate muzicii jazz și vinurilor de calitate continuă cu cea de-a treia ediție Jazz&Wine. De data aceasta evenimentul va avea loc duminică, 21 septembrie, pe terasa acoperită a restaurantului Chios din inima Parcului Central din Cluj-Napoca începând cu ora 20:00. Pe scenă se vor urca cei de la JazzyBIT, trupă finalistă la European Jazz Award în Italia.

JazzyBIT este un trio instrumental format din Teodor Pop Iuliu (pian, orga Hammond, sintetizator), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe, percuție). Trupa s-a format în 2011 când Teodor și Mihai au început acest proiect, urmând ca în toamna aceluiași an toboșarul Zsolt să li se alăture. Au început să susțină concerte în 2012 și de atunci au cântat atât în țară cât și străinătate pe scenele unor renumite festivaluri și concursuri de jazz. În 2014 au fost finaliști ai concursului European Jazz Award din Italia. Repertoriul lor este format în întregime din compoziții proprii.

Biletele pentru eveniment se pot cumpara online de pe www.biletmaster.ro sau de miercuri, 10 septembrie, de la terasa Chios din Parcul Central.

 

Etichete
Comenteaza