Jennifer Garner şi Ben Affleck şi-au anulat divorţul. Ce cred apropiaţii cuplului

Jennifer Garner şi Ben Affleck şi-au anulat divorţul. Ce cred apropiaţii cuplului
Cei doi actori care au trei copii împreună, s-au despărţit în iunie 2015, la o zi după cea de-a 10-a lor aniversare de nuntă, după ce au apărut zvonuri că Affleck ar fi avut o relaţie cu bona copiilor.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au hotărât să ofere căsniciei lor o nouă şansă, iar potrivit revistei People, cei doi actori şi-au anulat divorţul.

Cele două vedete, care au fost căsătorite timp de aproape 12 ani şi care au trei copii împreună - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani - s-au despărţit în iunie 2015, la o zi după cea de-a 10-a lor aniversare de nuntă, după ce au apărut zvonuri că Affleck ar fi avut o relaţie cu bona copiilor.

Cu toate acestea, cei doi actori au stabilit ferm în trecut că convieţuirea lor se va centra pe nevoile copiilor lor- Affleck declarând că va locui pe aceeaşi proprietate cu Garner chiar şi după divorţ.

Procedurile de divorţ au fost oprit în iulie, anul trecut pentru „centrarea asupra copiilor", însă o sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că Affleck şi cu Garner sunt oficial din nou împreună, după ce şi-au dat seama că încă se iubesc.

"Jen a anulat divorţul", a declarat sursa, dezvăluind că decizia a venit din partea lui Garner, în vârstă de 44 de ani. "Chiar vrea să rezolve lucrurile dintre ea şi Ben. Vor sa mai încerce o dată".

"Există mereu o şansă de reconciliere. Se iubesc. Chiar îşi iubesc mult copiii, iar copiii îşi iubesc părinţii."

Perechea a fost fotografiată împreună fiind văzută din ce în ce mai des împreună în ultimele luni, găzduind o mică petrecere la casa lor pentru a sărbători aniversarea lui Samuel, imediat după premiile Oscar.

Ben Affleck a declarat revistei, în ianuarie că "Imi place sa-mi duc copiii la şcoală dimineaţa şi ei să ştie că tatăl lor este acolo. E un sentiment plăcut". 

Ben sau Jen nu au comentat public relaţia lor, însă apropiaţi ai cuplului au declarat că exista posibilitatea împăcării:

"Vor să ţină familia unită."

 

Comenteaza