Kate Middleton ar fi fost forţată să anunţe că suferă de cancer

Kate Middleton ar fi fost forţată să anunţe că suferă de cancer

Prințesa de Walles ar fi fost nevoită să difuzeze videoclipul în care a anunțat că are cancer, pentru că o anumită persoană era gata să dezvăluie totul.

La Londra au apărut zvonuri privind videoclipul în care Kate Middleton a dezvăluit că are cancer. Potrivit publicaţiei Daily Mail, se pare că Prinţesa de Wales a fost nevoită să povestească ce se întâmplă cu starea ei de sănătate. Cineva descoperise diagnosticul primit după operaţia abdominală din ianuarie, efectuată la Clinica din Londra.

Soţia prinţului William nu a mai putut aştepta, deşi a acceptat să distribuie acel celebru videoclip, după ce a vorbit mai întâi despre starea ei de sănătate copiilor George, Charlotte şi Louis, scrie Mediafax.

Daily Mail, citând o sursă „bine informată” care a rămas anonimă, susţine că Prinţesa de Wales a fost nevoită să grăbească procesul anunţându-şi tuturor boala, pentru că o anumită persoană era gata să dezvăluie totul.

Nu se ştie cine ar putea fi această persoană, în afara anturajului ei de la Palatul Kensington, şi cum a aflat despre cancerul lui Kate. Când Palatul a aflat de boală, însă, a făcut totul pentru a-i permite lui Catherine să fie prima care face anunţul.

Se ştie de ceva vreme că cineva a încercat să fure fişele medicale ale Prinţesei de la Clinica din Londra, unde aceasta a rămas mult timp internată în spital, în ianuarie anul trecut.

Cu toate acestea, înainte de a realiza videoclipul, Kate şi William au convenit că micuţii ar trebui să ştie primii care este starea de sănătate a mamei lor, înaintea oricui altcuiva.

Comenteaza