La un raliu în anii '70-'80 în centrul Clujului: ”Acolo sus în geam, eu sunt cu bunicii mei” / ”Noi ne uitam de pe Casa Armatei”

La un raliu în anii '70-'80 în centrul Clujului: ”Acolo sus în geam, eu sunt cu bunicii mei” / ”Noi ne uitam de pe Casa Armatei”
| Foto: Emi Burgh, postare pe Facebook - Amintiri din Vechiul Cluj

Amintirile din vechiul Cluj postate pe pagina de Facebook a oraşului stârnesc multe nostalgii. Unii clujeni chiar au surpriza de a se regăsi pe ei sau pe cei dragi în fotografii despre care nu ştiau că există.

Emi Burgh a postat pe pagina Amintiri din vechiul Cluj o fotografie cu un raliu care a fost organizat undeva între anii 1970 - 1980 la Cluj-Napoca.

În imaginea spatele bisericii „Sfântul Mihail” se observă un Fiat 850 sport cu număr de Cluj tocmai pregătit pentru cursă, iar pe trotuar sute de persoane care admirau evenimentul. 

Clujenii care se delectează cu fotografiile în sepia sau alb negru din vremurile apuse au bucuria de a se regăsi pe ei sau membri ai familiilor lor în unele imagini.

"Acolo sus în geam, în clădirea în care acum este Consulatul Maghiar... eu sunt cu bunicii mei... îmi amintesc de acest raliu!", a comentat imaginea o doamnă care acum trăiește în Szombathely, Ungaria.

Mai mulți clujeni își amintesc de eveniment și spun că respectivul raliu se desfășura pe Calea Turzii și trecea prin centrul Clujului. ”Am fost la acest raliu, ne uitam de pe Casa Armatei împreună cu tatăl meu, să-i fie țărâna ușoară!”, a adăugat un alt clujen.  

Comenteaza