Madonna le-a promis sex oral celor care votează cu Hillary Clinton. Ce a păţit un bărbat care s-a prezentat la uşa ei

Madonna le-a promis sex oral celor care votează cu Hillary Clinton. Ce a păţit un bărbat care s-a prezentat la uşa ei
În octombrie, în New-York, la Madison Square Garden, Madonna le-a spus fanilor: “Uite ce e, ştiu că vă place de Donald Trump, dar dacă veţi vota cu Hillary, o să vă ofer sex oral."

Bărbatul care s-a prezentat la locuinţa Madonnei cu dovada votului revendicându-şi premiul este un jurnalist al New-york Daily News. Acesta povesteşte că, după ce a riscat şi si-a făcut un selfie cu buletinul de vot, dovedind, astfel, că a ales-o pe Hillary Clinton, a fost luat în derâdere de către bodyguarzii vedetei când le-a explicat acestora pentru ce a venit la locuinţa cântăreţei.

"Ha ha ha ha," a râs bodyguard-ul care a răspuns la interfon. "Îmi pare rău, omule, nu am auzit de aşa ceva."

Jurnalistul afirmă dezamăgit că aceasta este încă una dintre promisiunile neonorate ale campaniei şi, mergând cu gluma mai departe, se întreabă dacă nu cumva oferta Madonnei nu se încadrează la mită electorală, adică, o ilegalitate. 

"S-ar considera ilegal doar dacă ar fi o ofertă serioasă", a spus Rick Hasen, profesor în drept la UC Irvine School of Law, "ceea ce, cu siguranţă, nu este", a adăugat acesta.

"Mă înfior când mă gândesc ce ar însemna totul având în vedere că, potrivit estimărilor, în jur de 30 de milioane de bărbaţi ar vota cu Hillary Clinton, prin urmare, înclin să cred că oferta Madonnei nu a fost una serioasă," concluzionează jurnalistul.

 

 

 

Comenteaza