Mai lucrează cineva? Clujenii s-au mutat azi în hypermarketuri

Mai lucrează cineva? Clujenii s-au mutat azi în hypermarketuri
Clujenii au început ultimele pregătiri pentru sărbătorile de Paşti din acest an. Hypermarketurile sunt pline ochi, iar strazile din preajma lor şi parcările s-au umplut de maşini.

Sute de cumpărători se înghesuie să-si facă, în Vinerea Mare, cumpărăturile pentru masa de Paşti. Hypermarketurile din oraş au fost asaltate. Cele mai căutate raioane sunt cele de alimente: în coşuri se înghesuie pungi de carne şi de dulciuri, alături de fructe sau legume.

Marile magazine din Cluj au venit în ajutorul cumpărătorilor şi au creat programe speciale pentru această perioadă. Astăzi, mai multe magazine din Cluj vor fi deschise până spre miezul nopţii.

La centrul comercial din Gheorheni, spre exemplu, abia mai găseşti un loc de parcare, iar aglomeraţia din magazine seamănă cu cea din autobuze, la orele de vârf. Chiar dacă sunt deschise aproape toate casele de marcat, se stă la cozi pe săturate, chiar şi peste 10 minute.

"Din cauza unui serviciu aglomerat nu am avut timp de cumpărături şi am venit în ultima zi, chiar când e cel mai aglomerat", se plânge o femeie, în timp ce îşi aşază în cărucior un cofraj cu ouă. 

Cărucioare clujenilor sunt pline ochi cu bunătăţi, pentru care, aceştia scot pentru din buzunare o bună parte din salariul pentru care au muncit în ultima lună.

Aglomeraţie peste media normală a fost astăzi şi în pieţele agroalimentare de cartier, unde clujenii s-au înghesuit să cumpere fructe şi legume proaspete, direct de la comercianţi.

Vezi aici programul hypermarketurilor.

Comenteaza