Marele premiu la ”Dansez pentru tine”, câștigat de un tânăr care muncește de la 12 ani să-și ajute familia VIDEO

Marele premiu la ”Dansez pentru tine”, câștigat de un tânăr care muncește de la 12 ani să-și ajute familia VIDEO
Tânărul care s-a impus la ”Dansez pentru tine” vine dintr-o familie cu nouă membri, în care doar tatăl lucrează, ca spălător de vase.

Vineri noapte, marele premiu de 60.000 de euro a ajuns la Corina Bud și Eduard Vasile. Echipa de pe locul doi, formată din Lavinia Pârva și Decebal Negoiță a primit un premiu de 20.000 de euro, iar perechea formată din Roxana Ionescu și Ștefan Rebeja, clasată pe poziția a treia, a primit 15.000 de euro.

Corina Bud a luptat alături de Eduard Ionuț Vasile, care voia să-și ajute familia să scape de sărăcie, potrivit ProTV. Edi are o familie numeroasă, formată din 9 membri. Tatăl lucrează ca spălător de vase într-un restaurant. Edi a fost nevoit să muncească încă de cand avea 10-12 ani pentru a-și ajuta părinții și frații mai mici.

Eduard Vasile a întrerupt cursurile Liceul Tonitza, secția de Arte plastice, în clasa a X-a, ca să poată munci. Este foarte talentat, desenează și pictează. El a ajuns să-și ajute financiar familia din hainele pe care le creează și le vinde pe internet. Acum, el poate să-și ajute familia și cu talentul de dansator.

 

 

 

Etichete
Comenteaza