Mască de față cu aloe vera, miere și lămâie. Ce proprietăți are această mască pentru ten

Mască de față cu aloe vera, miere și lămâie. Ce proprietăți are această mască pentru ten

Dacă vrei să ai un ten curat, hidratat, fin și strălucitor, atunci trebuie să încerci această mască de față cu aloe vera, miere și lămâie. Este ușor de preparat, cu ingrediente care să nu coste o avere, și o poți face chiar tu acasă. Așa economisești și banii pe care i-ai scoate din buzunar la saloanele de înfrumusețare.

Rețetă de mască pentru față cu aloe vera, miere și lămâie 

Această mască de față cu aloe vera este foarte ușor de preparat. Stoarce seva din frunze într-un bol, apoi pune miere naturală, fără alte elemente în ea. Amestecă bine și pune apoi niște zeamă de lămâie. Ai grijă totuși la acest pas când prepari o mască de față! Nu trebuie să se facă un mix prea lichid, care să curgă de pe față, după aplicare.

Se întinde pe toată fața, se lasă să acționeze 30 de minute, apoi se clătește ușor fața cu apă călduță. După ce pielea rămâne curată, se șterge ușor fața cu un prosop moale. Dacă folosești unul prea dur ca textură, îți poate răni pielea, căci ai porii deschiși după acest tratament naturist cu mască de față cu aloe vera.

Masca de față cu aloe vera prezentată mai sus ajută la îndepărtarea coșurilor și a punctelor negre, catifelează și hidratează pielea, redând strălucirea tenului. Însă, dacă dorești, poți să folosești ca tratament naturist doar seva de aloe vera. Această plantă fabuloasă a fost folosită de mii de ani în tratamentele cosmetice. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza