Mască facială cu turmeric: perfectă pentru un ten cu probleme

Mască facială cu turmeric: perfectă pentru un ten cu probleme

O mască facială cu turmeric este perfectă pentru orice tip de ten. Aceasta are multe beneficii pentru piele. Hidratează, tratează inflamațiile și poate fi făcută acasă, foarte rapid. Turmericul, cunoscut în mod tradițional sub numele de șofran indian datorită culorii sale galben-portocaliu.

Dermatologii spun că există mai multe variante pe care le poți alege pentru a face o asemenea mască acasă. Alături de pudra de turmeric, poți combina iaurt sau lapte, pentru hidratare. De asemenea, puțină miere, ulei de măsline și un strop de suc de lămâie pot fi ingredientele potrivite.

Poți amesteca toate aceste ingrediente până se formează o pastă. Ulterior, aceasta se aplică pe tenul curat. Masca facială pe bază de turmeric se lasă la acționat timp de 15-25 de minute. Dermatologii atraf atenția și asupra frecvenței cu care poți folosi această mască.

Nu este recomandată pentru utilizare zilnică. În schimb, este perfect dacă vrei să te răsfeți de două ori pe săptămână. Cu consecvență, această mască de față cu pudră de turmeric complet naturală va face ca pielea ta să strălucească, așa că nu fi surprinsă dacă oamenii din jurul tău încep să observe îmbunătățirile pielii tale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza