Mercur retrograd în 2022. Care sunt zodiile ce vor fi afectate

Mercur retrograd în 2022. Care sunt zodiile ce vor fi afectate
| Foto: unsplash.com

Pentru unele zodii, anul 2022 va fi un an al provocărilor. Mercurul retrograd poate ridica mici obstacole și le va afecta finanțele, comunicarea și parteneriatele.

Mercur în mișcarea lui liberă și directă, atunci când traversează o anumită zodie poate să amplifice calitățile și trăsăturile deosebite ale acelei zodii. De asemenea, el favorizează exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile și tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială. 

Mercur retrograd, în schimb, poate ridica mici obstacole în calea noastră, poate afecta negocierile, finanțele, comunicarea, parteneriatele. În perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, disensiuni cu familia sau colegii, polemici neplăcute în cuplu. 

Scorpion

Scorpionii vor simți că nimic nu le mai merge bine, deși muncesc mult și sunt responsabili. Orice ar face, parcă stelele nu se aliniază și nimic nu mai prinde contur. Din cauza nehotărârii şi schimbărilor bruste de dispoziție vor rata șanse importante în anul 2022. Sun sfătuiți să renunțe la atitudinea pesimistă și să iasă din carapace. În cele din urmă, soarele va răsări și pe strada lor! 

Vărsător

Cu toate eclipsele din 2022 și Mercur retrograd care acționează împotriva lor, vărsătorii vor avea de întâmpinat multe provocări care îi vor obliga să renunțe la zona de confort și la ideile fixe. Sunt șanse să reacționeze agresiv și pe fond emoțional atunci când observă că munca lor nu este recunoscută public. Astrologii le recomandă să fie mai deschiși la noile provocări, căci acestea se pot transforma în oportunități miraculoase.

Taur 

Taurii fac parte dintre zodiile care vor fi urmărite de ghinion în noul an, iar planurile lor vor fi date peste cap de orice detaliu mic. Majoritatea problemelor pe care le întâmpină vor fi legate de sfera profesională. Depinde doar de ei dacă se vor adapta schimbărilor și dacă vor renunța la încăpățânarea care nu le aduce beneficii, ci doar le creează dificultăți.

Mercur retrograd în 2022

  • 15 ianuarie – 5 februarie: Mercur retrograd în Vărsător
  • 11 mai – 2 iunie: Mercur retrograd în Gemeni
  • 11 – 30 septembrie: Mercur retrograd în Balanță
  • 31 decembrie: Mercur retrograd în Capricorn

Comenteaza