Mesajul actorului Jamie Foxx după spitalizare: „Sunt în viaţă datorită ei / Nu am vrut să mă arăt conectat la tuburi”

Mesajul actorului Jamie Foxx după spitalizare: „Sunt în viaţă datorită ei / Nu am vrut să mă arăt conectat la tuburi”
| Foto: imagepressagency - Depositphotos.com

Jamie Foxx a vorbit pentru prima dată despre problemele sale de sănătate după ce acesta a fost spitalizat în luna aprilie a acestui an.

Actorul american Jamie Foxx a distribuit ieri pe reţelele de socializare un mesaj către fanii săi, pentru a-i asigura de starea lui de sănătate.

Jamie Foxx: „Sunt în viaţă datorită ei”

Actorul a profitat de această ocazie pentru a-i mulţumi în mod special surorii sale: „Sunt în viaţă datorită ei. Dacă nu ar fi luat deciziile pe care le-a luat, mi-aş fi pierdut viaţa”, a scris Jamie Foxx pe Instragram.

Jamie şi Deidra Dixxon şi-au pierdut o soră în 2020, DeOndra Dixon. Avea 36 de ani şi a fost diagnosticată cu sindromul Down. Foxx a ajuns la spital în aprilie, cu anumite complicaţii medicale grave, dar nu a dezvăluit niciodată amploarea bolii sale.

Jamie Foxx a fost văzut în oraş, în Chicago, unde face recuperare fizică la o unitate medicală.

Jamie Foxx: „Nu am vrut să mă arăt conectat la tuburi”

Tot pe Instagram, vedeta a postat un mesaj în care vorbeşte despre internare: „Ştiu că mulţi aşteaptă să audă noutăţi, dar, sincer să fiu, nu am vrut să fiu văzut în acele condiţii. Vreau să mă vezi râzând, distrându-mă, spunând glume, acţionând. Nu am vrut să mă arăt conectat la tuburi”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Actorul a negat unele zvonuri care circulă despre boala lui: „Unii spun că sunt orb, dar, după cum vezi, ochii îmi funcţionează bine. Spun că sunt paralizat, dar nu sunt paralizat”.

Comenteaza