Mesajul „Odihnește-te în pace!”, lângă fotografia Vlăduţei Lupău pe TikTok. "Îmi e scârbă!"

Mesajul „Odihnește-te în pace!”, lângă fotografia Vlăduţei Lupău pe TikTok. "Îmi e scârbă!"

În ziua de marți, 25 ianuarie, a fost postat un videoclip pe TikTok în care putea fi citit mesajul „Odihnește-te în pace!”, alături de o imagine a artistei. Postarea a ajuns până la ea, care a răbufnit după ce apropiații ei s-au speriat.

"Fake News"-ul şi "hate"-ul ia amploare pe Tik Tok. Este vorba despre o atitudine plină de ură la adresa artistei Vlăduţa Lupău cu anumite imagini care au apărut pe TikTok. În ziua de marți, 25 ianuarie, a fost postat un videoclip în care putea fi citit mesajul „Odihnește-te în pace!”, alături de o imagine a artistei. 

După ce informația șocantă a ajuns până la rudele ei, vedeta nu a putut să facă fața emoțiilor și a răbufnit. Postarea de prost gust chiar i-a pus pe jar familia şi prietenii.  

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir.

Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza