Foto Messi, RECORD pe Instagram, cu o postare care a depăşit 70 de milioane de like-uri

Messi, RECORD pe Instagram, cu o postare care a depăşit 70 de milioane de like-uri

Un nou record pentru Messi: are postarea cu cele mai multe like-uri care a fost urcată vreodată pe Instagram. 

După ce fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost marele artizan al câştigării Cupei Mondiale 2022 din Qatar de către naţionala ţării sale, acesta a postat pe Instagram o fotografie alături de un mesaj care a ajuns în câteva zile la peste 70 de milioane de like-uri. 

"Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus. Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor... Am făcut-o!!!", a scris Messi lângă fotografia de pe Instagram.

Messi a depăşit cu mult postarea din 2019 - "Un ou", care deţinea recordul de like-uri. A existat o perioadă lungă în care această imagine a unui ou a spart fiecare record pe Instagram, cu peste 56 de milioane de aprecieri la momentul scrierii.

Messi, RECORD pe Instagram, cu o postare care a depăşit 70 de milioane de like-uri

Contul world_record_egg a început o campanie pentru a stabili recordul mondial pentru cea mai apreciată postare pe Instagram și a fost o invitație pe care oamenii pur și simplu nu au putut-o refuza.

Top 10 cu cele mai apreciate pe postări pe Instagram, potrivit brandwatch.com:

Messi, RECORD pe Instagram, cu o postare care a depăşit 70 de milioane de like-uri

Comenteaza