Video Michael Bolton a ajuns la Cluj. Concertează ASTĂZI, alături de Laura Bretan

Michael Bolton a ajuns la Cluj. Concertează ASTĂZI, alături de Laura Bretan

Multiplul câstigător al premiilor Grammy, încântătorul Michael Bolton va susține două concerte în România, în 20 iulie 2019, la BT Arena din Cluj-Napoca și în 22 iulie 2019, la Sala Palatului din București, ambele cu începere de la ora 20:00!

“Sunt foarte fericit să fiu din nou în România. Abia aștept următoarele două concerte aici și apoi în București. Iubesc să petrec timpul în România, vă iubesc și pe voi, prieteni”, a spus Michael Bolton, la sosirea pe aeroportul din Cluj. VIDEO AICI!

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 şi se intitluează “A Symphony of Hits”. Pe acest material găsim cele mai frumoase hit-uri rearanjate în manieră simfonică sub îndrumarea şi cu apariţia renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra.  

Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevarat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultatorului. Acum este unul dintre cei mai apreciati si mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind public de toate varstele cu muzica si cu al sau timbru vocal inconfundabil. “How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You... But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, fiind doar cateva dintre minunatele melodii ale sale.

Cântăreața Laura Bretan vine de la Chicago direct la Cluj-Napoca pentru primul dintre cele două concerte susţinute împreună cu celebrul Michael Bolton. Încurajată de mama sa, Laura a început să cânte în biserică, la vârsta de numai patru ani. La cinci ani a început să cânte la pian și, în același timp, să participe și să câștige numeroase concursuri muzicale.

Biletele se găsesc în rețeaua eventim.ro și iabilet.ro.

Comenteaza