Video Moment emoționant cu Bruce Willis. Demi Moore a publicat imagini cu actorul de ziua lui

Moment emoționant cu Bruce Willis. Demi Moore a publicat imagini cu actorul de ziua lui
| Foto: captura Instagram

​Familia i-a fost alături lui Bruce Willis, recent diagnosticat cu demență, la sărbătorirea zilei de naștere. Imagini emoționante cu actorul au fost publicate de fosta sa soție Demi Moore.

Bruce Willis a împlinit 68 de ani duminică, iar Demi Moore, cu care a fost căsătorit timp de 13 ani și cu care are trei fiice, a postat pe Instagram imagini cu actorul alături de familie, de ziua lui.

„La mulţi ani, BW! Te iubesc şi ne iubesc familia. Vă mulţumim tuturor pentru dragoste şi urările călduroase – cu toţii le simţim”, a scris Demi Moore alături de videoclipul în care întreaga familie îi cântă „La mulţi ani”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Cunoscutul actor a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală în luna februarie. Diagnosticul a survenit după ce anul trecut Willis fusese diagnosticat cu afazie - tulburare de comunicare, care face dificilă utilizarea limbajului.

Familia actorului declarase anul trecut că acesta a renunţat la actorie, deoarece boala îi afectează capacităţile cognitive.

Demenţa afectează atât limbajul, cât şi comportamentul şi capacitatea de a planifica. Nu există niciun tratament sau intervenţie care să poată încetini evoluţia bolii, astfel încât simptomele sale vor continua să se agraveze, notează BBC.

În prezent Bruce willis este căsătorit cu Emma Heming Willis, cu care are două fiice. Aceasta a postat, la rândul ei, de ziua actorului, un videoclip în care le mulţumeşte fanilor, dar și un colaj de filmări cu actorul.

„Astăzi este una dintre acele zile în care simțim durerea și tristețea. Dar reversul este că sunt atât de norocoasă să vă simt căldura și dragostea care sunt îndreptate către soțul meu și familia noastră”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Comenteaza