Moş Crăciun e pe net!

Moş Crăciun e pe net!
Moş Crăciun, ajutat de spiriduşii săi, va răspunde copiilor care îi scriu şi le va trimite, împreună cu răspunsul, şi un desen de colorat.

Site-ul lui Moș Crăciun s-a deschis deja, iar "secretariatul" acestuia începe de miercuri să răspundă scrisorilor, a anunțat grupul La Poste, din Franța. Moșul (Pere Noël) va fi ajutat de 60 de spiriduși secretari pentru a le răspunde tuturor celor care îi scriu, a precizat La Poste într-un comunicat, semnalează site-ul leparisien.fr.

Pentru a-i ajuta să aibă răbdare până la Crăciun, Moșul le trimite, împreună cu răspunsul, un desen de colorat. Alte poze de colorat sunt puse la dispoziția copiilor pe site-ul La Poste, care invită la transformarea desenelor în desene animate prin intermediul unei aplicații ce poate fi descărcată în mod gratuit.

Site-ul mai propune, printre altele, rețete de bucătărie și povești pe tema Crăciunului, relatează Agerpres.

Anul trecut, peste 1,2 milioane de copii i-au scris, lui "Pere Noël" la Libourne, în departamentul francez Gironde, unde se află "secretariatul" lui Moș Crăciun. Dintre aceștia, 129.000 i-au trimis e-mail-uri direct de pe site-ul menționat.

 

Comenteaza